Fortnite Sezonul 10: Portal nou descoperit în zona Mega Mall!

Fortnite 10

Fortnite Sezonul 10: Bătălia regală a adus cu ea un număr semnificativ de schimbări, făcând harta jocului una destul de instabilă și supusă modificărilor.

Comunitatea activă din Jocuri epice jocul a avut o primă demonstrație răsunătoare în urma evenimentelor care au implicat punctul de interes al lui Neoinclinato. De fapt, zona a fost recent transformată: actualizarea Fortnite 10.00 a fost de fapt a transformat locația în orașul Pinnacoli, un fel de sat vechi din Vest. Cu toate acestea, înainte de a se întâmpla toate acestea, jucătorii au descoperit o portal ciudat pentru Neoinclinato. Acum, un alt dintre aceste instrumente misterioase a apărut pe insula Fortnite.

Mai exact, observări ale unui portal în zona Mega Mall s-au înmulțit recent. Acest fapt, împreună cu evenimentele anterioare, au condus o parte a comunității la ipoteza că în curând această locație ar putea suferi unele transformări. Deocamdată, însă, nimic nu pare destinat să se întâmple imediat: portalul pare să fie inactiv. Cu toate acestea, acum se știe că Epic Games adoră să surprindă jucătorii Fortnite. Drept urmare, situația se poate schimba în următoarele zile sau ore. Nimic nu este însă sigur: care credeți că va fi soarta Mega Mall? Zona va rămâne intactă sau va suferi mutații?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *