Fortnite Sezonul 10: Stelele secrete lipsesc din cauza unei erori

Fortnite Sezonul 10

La fel de mulți Fortnite jucătorii vor fi conștienți, momentan nu este posibil să obțineți Stele secrete de Sezonul 10 din bătălia regală. Jocuri epice este conștient de problemă și a declarat că eroarea va fi rezolvată odată cu actualizarea 10.10 care va veni mâine.

După cum s-a văzut în sezonul precedent, de asemenea în Sezonul 10 de Fortnite puteți debloca ecrane de încărcare secrete completând diferitele misiuni ale săptămânii. În aceste ecrane, ca de obicei, există un indiciu asupra locației stelelor secrete. Problema este că – în acest moment – mergând în locurile indicate de indiciu, nu este posibilă colectarea vreunei stele secrete.

Acest lucru se întâmplă din cauza erorilor legate de stelele bătăliei, Jocuri epice a confirmat în ultimele ore. Din fericire, dezvoltatorii sunt acum conștienți de problemă și au reușit să o localizeze, reușind să găsească o soluție. Bug-ul vedetelor secrete, de fapt, va fi rezolvat mâine cu publicarea actualizare 10.10.

Prin urmare, începând de mâine, va fi posibilă obținerea stelelor secrete de luptă. Între timp, pentru a nu fi pregătit niciodată, pe paginile noastre veți găsi ghidurile care vă vor explica cum se completează misiuni Călătorie rutieră săptămâna 1 și Trageți și rugați săptămâna 2 misiuni sunt esențiale de realizat pentru a obține ecranele lor de încărcare secretă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *