Fortnite Sezonul 10: Unde să găsești și cum să folosești vehiculul nou Bruto

Printre noile caracteristici ale sezonului 10 Fortnite este BRUTO un vehicul în formă de mech, care poate fi folosit de doi jucători simultan. În acest mini-ghid, vă vom explica cum să o găsiți pe hartă în timpul călătoriei și cum să o utilizați la maxim.

Mai jos, tot ce trebuie să știți pentru a utiliza BRUTO în Fortnite Sezonul 10.

Unde găsiți BRUTUS

Pe insula Fortnite Royal Battle (Sezonul 10), există mai multe BRUTES pilotabile. Dar unde sunt exact aceste vehicule?

La începutul fiecărui joc, pozițiile BRUTI sunt generate la întâmplare . Aceasta înseamnă că între un meci și altul, locațiile în care să găsești BRUTI ar putea fi complet diferite.

Din fericire, urmărirea poziției unui BRUTO este foarte simplă: fiecare dintre aceste vehicule, de fapt, este indicată . pe mini-hartă cu pictograma unui mech. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți pentru a găsi una, este să atingeți una dintre pozițiile de pe harta marcată cu o pictogramă mech.

Cum se utilizează BRUTUS

Acest vehicul poate fi operat de până la doi jucători. Dacă o folosesc în două, unul (pilotul) controlează mișcarea, în timp ce celălalt (împușcatul) plouă rachete și împușcături la pușcă la adversari.

Mai exact, pilotul poate trage în luptă , săriți la victorie cu un Super sărit și prăbușiți asupra inamicilor și a structurilor terestre.

Pasagerul pe de altă parte, are două arme disponibile: un pistol greu și un lansator de rachete. Mai jos enumerăm caracteristicile lor:

Pușcă grea

  • Mărimea încărcătorului: 10
  • Daune: 50
  • Înmulțitor cu capul de cap: 1,5x

Rachetoare lansatoare

  • Trageți până la 10 rachete simultan.
  • Ținând apăsat pe declanșator începe încărcarea rachetelor.
  • După eliberarea declanșatorului sau după ce 10 rachete au fost încărcate, toate rachetele vor fi lansate automat.

Datorită mecanicii Shieldului suplimentar în plus, va fi posibil să consumați 200 de unități din orice material pentru a crea un scut personal care vă va proteja în interiorul mechului timp de 5 secunde.

Când vă aflați la bordul BRUTO, nu vă convingeți că sunt invincibile . În realitate, vei fi foarte expus la focul inamic, mai ales când scuturile vor coborî. Vă recomandăm cu tărie să exploatați mecanica Extra Shield și să adoptați o abordare mai ofensivă și mai lipsită de scrupule doar atunci când scuturile sunt suficient de încărcate.

Ce părere aveți despre acest vehicul nou? Cu această ocazie, reamintim că toate recompensele bătăliei lui Fortnite din sezonul 10 au fost dezvăluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *