Fortnite Sezonul 10 (X) Ghidul misiunii Leftovers – Lista provocărilor scăpate, recompense – Ghiduri de jocuri pro

Al nostru Fortnite Sezonul 10 (X) Ghidul misiunii rămase vă parcurge lista provocărilor pe care trebuie să le faceți pentru a obține recompensele pentru această misiune. Nu mai există provocări zilnice, dar acum puteți finaliza misiuni săptămânale care au provocări care se deblochează în fiecare zi.

Misiunea Rămas este o „misiune urgentă” și trebuie finalizată în intervalul de timp al săptămânii. Din câte știm, acestea nu vor mai fi disponibile odată ce au dispărut. Deci, asigurați-vă că terminați acestea, sau veți lipsi de pe stelele de luptă, experiența și ecranul de încărcare unic.

Lista provocărilor rămase

O nouă provocare este deblocată o dată pe zi, dar am analizat lista completă din cauza scurgerilor. Acestea pot fi supuse unor eventuale schimbări odată ce vor trăi live!

 • Faceți daune armelor explozive pentru adversari (250)
 • Eliminări de pușcă (5)
 • Eliminați membrii Horde la Retail Row (20)
 • Cel mai mare adversar în modul Duo sau Echipe (150)
 • Folosiți un articol aruncabil în diferite meciuri (3)
 • Vizitați Paradise Palms și Lucky Landing în același meci (2)
 • Căutați chereste la Salty Springs sau Zboruri cu îngheț (7)

recompense

Recompensele nu sunt specifice oricărei provocări, vi se acordă una de fiecare dată când completați o provocare suplimentară.

 1. 10x stele de luptă
 2. 500 Sezonul XP
 3. Ecranul de încărcare a resturilor
 4. 10x stele de luptă
 5. 1,000 Sezonul XP
 6. 10x stele de luptă
 7. 2.000 Sezonul XP

Pe ecranul de încărcare câștigați o locație ascunsă, așa că consultați acest ghid pentru mai multe informații!

Ghidul provocărilor rămase

Provocările sunt destul de ușor de completat și le poți face întotdeauna în Team Rumble dacă simți că ar putea fi dificile. De asemenea, puteți utiliza Party Assist cu oricare dintre aceste provocări, care ar trebui să vă ajute să le completați pe cele dificile.

Faceți daune armelor explozive pentru adversari (250)

Cea mai grea parte din aceasta este găsirea armei! Aș face acest lucru doar în Team Rumble, acesta va fi cel mai simplu mod de a face acest lucru. De asemenea, puteți căuta mult mai multe chei în acest mod, fără să vă faceți griji cu privire la eliminarea.

Eliminări de pușcă (5)

Un alt cu adevărat ușor de făcut în Team Rumble. Apucați-vă doar o pușcă și jucați o rundă, căutând în primul rând eliminările de pușcă.

Eliminați membrii Horde la Retail Row (20)

Puteți face acest lucru doar în lupta royale obișnuită, nu o puteți face în Team Rumble!

Cel mai mare adversar în modul Duo sau Echipe (150)

Dacă doriți să faceți cu adevărat acest lucru cu ușurință, trebuie doar să faceți coadă pentru un meci de duo sau echipe și să nu completați. Apoi coborâți și ascundeți-vă într-o zonă îndepărtată a hărții și deplasați-vă doar atunci când trebuie. Puteți, de asemenea, să vă eliminați doar odată ce furtuna începe să vină sau să lăsați furtuna să o facă pentru voi. Asta ar trebui să elimine destul de repede.

Folosiți un articol aruncabil în diferite meciuri (3)

Aveți câteva opțiuni în departamentul aruncabil. Printre acestea se numără grenade, grenade cu undă de șoc și bombe pufoase. M-aș asigura doar să arunc imediat cel puțin una dintre ele, astfel încât să nu fiți eliminat și să nu pierdeți finalizarea unei părți a provocării.

Vizitați Paradise Palms și Lucky Landing în același meci (2)

M-aș duce în Paradise Palms și apoi m-aș fi lovit de ruptul care se află în nord-vestul zonei și aș pleca spre Lucky Landing. Probabil că nu o vei face până la capăt, dar vei fi destul de aproape și ar trebui să poți rula restul drumului.

Căutați chereste la Salty Springs sau Zboruri cu îngheț (7)

Frosty Vols este un oraș fantomă în acest moment, așa că m-aș îndrepta acolo dacă vrei să faci asta cu ușurință. Aș face acest lucru și în Team Rumble, deoarece atunci nu trebuie să vă faceți griji pentru a lupta cu nimeni.

Steaua de luptă ascunsă

Este destul de greu de văzut, dar dacă te uiți foarte atent la autobuzul de luptă, vei vedea logo-ul pentru înghețatul SoFDeez Ice Crelor. Aici vei găsi steaua de luptă! Pentru mai multe informații despre stelele ascunse anterioare și viitoare, consultați acest ghid aici.

Locația este la vest de pista de cursă mare și la nord de Paradise Palms.

Este în interiorul magazinului, chiar lângă mașina cu fântână de sodă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *