Fortnite Sezonul X – Săptămâna 2 Locația secretă a stelei de lupte

După cum știți, după finalizarea setului de provocări oferite pentru o anumită săptămână, Epic Games le permite jucătorilor să se adâncească și să câștige o recompensă ascunsă în spatele unui mister. Ei bine, nu tocmai un mister, ci o stea Secret Battle care este ascunsă în interiorul unui ecran de încărcare. Poate fi dat atât în ​​mod explicit, fie sub forma unui indiciu, așa că, ca jucător, trebuie să căutați Steaua de luptă de unul singur. Achiziționarea acestui tip de articol vă va acorda un nivel suplimentar de Battle Pass.

Acest tip de recompensă îi ajută pe jucători să se deplaseze pe tot parcursul Battle Pass. Este un ritm ușor de progres, deoarece vă permite să obțineți unele dintre recompensele ascunse ale BP mai ușor.

Acum, fără mai multe detalii, să aruncăm o privire asupra ecranului de încărcare pentru săptămâna 2 din sezonul X. După finalizarea tuturor provocărilor ulterioare, vi se va oferi imaginea prezentată a acestui articol sub forma unui ecran de încărcare, în care se află locația Steaua de luptă secretă este ascunsă.

Evident, în partea stângă sus a imaginii, exact unde este punctul culminant, se poate vedea o figurină de Cuțit și Furcă. Aceasta ar înfățișa locația Star Battle Secret pentru săptămâna 2 din sezonul X din Fortnite. Dar unde sunt exact furculița și cuțitul în insula Fortnite? Nu vă faceți griji și verificați imaginea de mai jos în care este evidențiată locația exactă.

Probabil știți unde Epic Games adoră să-și ascundă secretele și, de obicei, se găsesc la peticele de murdărie sau la pământul dezolant, astfel încât jucătorii să-și poată identifica locația mult mai ușor. Cu Star Battle Secret Star din săptămâna a 2-a, avem literalmente aceeași întrebare. După ce ajungeți în zona evidențiată, asigurați-vă că aterizați în mijloc, chiar între zona furculiță și cuțit.

Aceasta ar fi în mijlocul furcii și cuțitului, care se află chiar la nord de Fatal Fields. Pentru un punct mai concis, Battle Star se află la Map Grid F8.

Acestea fiind spuse, noroc în călătoria ta și ai o scădere ușoară și ușoară în Fortnite. După colectarea stelei de luptă ascunse, vi se va acorda experiența necesară și veți câștiga un nivel de Battle Pass gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *