Fortnite Sezonul X: Unde să distrugă semnele de oprire cu ținuta Catalyst

Sezonul 10 al Fortnitei a început deja și ne supunem sarcinilor și provocărilor, deoarece vor fi numeroase dintre ele. Este destul de uimitor să vezi Epic Games folosind o abordare diferită asupra provocărilor cu fiecare nou sezon, sezonul 10 incluzând multe dintre aceste variații. Provocarea misterioasă de astăzi este însă provocarea prin care se cere distrugerea semnelor de oprire găsite pe insula Fortnite.

Oricât de obositor pare, această provocare este foarte simplă de completat, iar singura problemă pe care o vedem în prezent este că ceilalți jucători de pe hartă au terminat provocarea din fața dvs., făcând absența semnelor de stop.

De asemenea, provocările funcționează diferit. Jucătorilor li se oferă un set de provocări predefinite, dar nu toate pentru o anumită săptămână. Pentru a obține provocările rămase, va trebui să le completați pe cele predefinite pentru a continua.

Singura cerință suplimentară pentru a finaliza această provocare este de a avea pielea Catalyst echipată, care este o recompensă Battle Pass Tier 1 pentru acest sezon.

Din acest motiv, vă vom oferi locațiile potrivite pentru toate semnele de oprire, care vă vor ajuta să terminați provocarea în perioada desemnată.

Unde găsiți Stop Signs în Forntite

Semnele de stop sunt cel mai accesibil obiect de văzut în zona Parcului plăcut. După ce vă aflați în oraș, veți observa o mulțime de ele, în măsura în care nu puteți rata.

Micile puncte roșii din cerc sunt semnele de oprire efective, astfel încât să le poți identifica mult mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă deplasați spre Pleasant Park. Sperăm că acest lucru va utiliza nevoia dvs. pentru a finaliza această provocare și mai eficient.

Au un sezon prietenos Fortnite tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *