Fortnite Sezonul X: Unde să distrugă semnele de oprire cu ținuta Catalyst

Sezonul 10 al Fortnitei a început deja și ne supunem sarcinilor și provocărilor, deoarece vor fi numeroase dintre ele. Este destul de uimitor să vezi Epic Games folosind o abordare diferită asupra provocărilor cu fiecare nou sezon, sezonul 10 incluzând multe dintre aceste variații. Totuși, misterioasa provocare de astăzi este provocarea de a distruge semnele Stop găsite pe insula Fortnite.

Oricât de obositor pare, această provocare este foarte simplă de completat, iar singura problemă pe care o vedem în prezent este cealaltă jucătorii de pe hartă terminând provocarea în fața ta, făcând ca Stop Stop-urile să fie absente.

Provocările funcționează diferit. Jucătorilor li se oferă un set de provocări predefinite, dar nu toate pentru o anumită săptămână. Pentru a obține provocările rămase, va trebui să le completați pe cele predefinite pentru a continua.

Singura cerință suplimentară pentru a finaliza această provocare este de a avea pielea Catalyst echipată, care este o recompensă Battle Pass Tier 1. pentru acest sezon. [19659003] Din acest motiv, vă vom oferi locațiile potrivite pentru toate semnele de oprire, ceea ce vă va ajuta să terminați provocarea în perioada dorită.

Unde puteți găsi semne de stop în Forntite

Semnele de stop sunt cele mai accesibile obiect de văzut în zona Parcului plăcut. Odată ce vă aflați în oraș, veți observa o mulțime de ele, în măsura în care nu puteți lipsi.

Micile puncte roșii din cerc sunt semnele de stop reale, astfel încât să puteți identifica le este mult mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă deplasați spre Pleasant Park. Sperăm că acest lucru va utiliza nevoia dvs. pentru a finaliza această provocare, și asta mai eficient.

Aveți un sezon Fortnite prietenos tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *