Fortnite: Team Bumble este prima echipă competitivă complet feminină

Fortnite Team Bumble

ESport Gen.G organizația a asociat cu organizația mic funcționar cu ifose aplicație de întâlnire pentru a crea Bumble de echipă, o echipă competitivă Fortnite formată în întregime din fete.

Primul Fortnite Cupa Mondială a avut loc în urmă cu două săptămâni, timp în care aproape 180 de jucători profesioniști au concurat pentru un premiu în numerar de 3 milioane de dolari și un titlu de campion mondial. Dintre acești jucători, nimeni nu era feminin.

Jucători precum EwOk și Geguri indică faptul că succesul și abilitatea într-un joc profesionist sunt la fel de realizabile pentru ambele sexe, dar eSports continuă să fie dominat copleșitor de bărbați. Mai mult decât atât, foarte des jucătorii suferă hărțuire și insultă tocmai din cauza sexului, vocii și aspectului lor, împiedicând includerea lor în lumea competitivă.

În crearea primei echipe de toate femeile, Gen.G și Bumble au consolidat afirmația că femeile au un loc în comunitatea eSports ca concurenți de înaltă calificare și coechipieri formidabili. Grupul include Madison „maddiesum” Mann, Carlee „Carlee” Gress, Hannah „Hannah” Reyes, Kristen „KittyPlays” Valnicek și Tina „Tinareas” Perez.

Reprezentările de acest tip le permit fetelor să facă parte dintr-un mediu sigur și pozitiv, astfel încât să își poată exprima entuziasmul pentru jocuri video, să împărtășească experiențe și să-și dezvolte abilități. “ Sunt fericit să fac parte din această echipă și să reprezint Gen.G. prin ideea că și noi, fetele, putem ține un nivel înalt în lumea competitivă, Spuse Gress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *