Fortnite: „Timpul a expirat” în videoclipul de deschidere al sezonului 10 – Actualizat

 Fortnite 10

La o zi după începerea sezonului 10 din Fortnite, Epic Games publică online întregul film de prezentare care va însoți deschiderea noului, foarte important faza de joc a shooterului gratuit: va fi tema din sezonul X să fie călătoriile în timp?

Ipotezele vehiculate pe net în aceste zile cu analiza imaginilor teaser din sezonul 10 par să găsească, de fapt, o confirmare definitivă a scurgerii a remorcii a sezon nou. În imposibilitatea de a stârni zvonurile legate de această scurgere, conducerea de sus a Epic Games a decis să publice pe profilurile lor sociale videoclipul oficial care anunță lansarea iminentă a sezonului 10.

În minutul slab al unui cinematograf . film realizat de Epic Games îl putem vedea pe exploratorul tipic al insulei Fortnite lovit de explozia Spondei prăbușirii și aspirat într-un tunel spațial cu mai multe referințe la evenimente din interior, piei, zone de hartă și personaje care au caracterizat anotimpurile anterioare ale bătăliei royale.

Tema călătoriei în timp este, de asemenea, întărită de ultima piesă a remorcii în care puteți vedea cuvintele „Timpul a expirat” și modificarea noastră neînfricată -ego, că, după ce a fost întors pe insula în apropiere de Dusty Depot este situat forțat să asiste la impactul iminent cu ceea ce arată ca un meteorit.

Sezonul X complet cinematografic

Nu au existat descărcări HD, postat de contul Fortnite Brazilia din accident la aproximativ un minut

Repost VIA @evaldokkkk pic.twitter.com/d9XWtM88duverage19659004 Alan— Lucas7yoshi // Știri / Leaks (@ Lucas7yoshi) 31 iulie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *