Fortnite: Unde să căutați cutii în containere cu Windows

Pe măsură ce săptămâna progresează și adaugă mai multe provocări Fortnite la bazin, suntem gata să desemnăm și să diminuăm toate dificultățile pe parcursul unei sesiuni date. Ca atare, vom aborda unele dintre provocări sau, mai precis, cele mai greu de realizat. Vorbind despre care, „Căutare în interiorul contoarelor cu Windows”, este considerat a fi unul dintre ele.

Ei bine, nu vă faceți griji, întrucât vom acoperi toate locațiile hărții pentru această provocare, așadar vă putem oferi o imagine de ansamblu mult mai blândă. Este un segment al provocărilor de pulverizare și rugăciune, pentru care vom oferi contribuția noastră la succesul tău.

Acum să mergem mai adânc și să vedem unde sunt amplasate Containerele cu Windows Doar pentru a clarifica, nu este o fereastră reală, astfel încât să puteți privi la exterior, dar este într-o formă de graffiti în exteriorul containerului.

În imaginea de mai jos, am evidențiat locațiile containerelor cu ferestre. Prin urmare, să vedem unde sunt amplasate exact cele 5 containere pe insula Fortnite.

Cu imaginea de mai sus, nu avem altceva de spus decât să vă instruim să vă planificați călătoria în consecință, iar angajarea containerelor într-o secvență vă va reduce cu siguranță luptele.

O zi frumoasă în Fortnite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *