Fortnite: unde să vizitați un cap de burger Durrr pictat, dinozaur și statuie de cap de piatră

O provocare de recunoscut, presupun? Ei bine, aceste provocări par foarte simple, dar unii oameni au dificultăți în a descoperi locațiile iconice date în cerința sarcinii. Prin urmare, nu vă faceți griji, deoarece suntem aici pentru a vă ajuta să completați unde să vizitați un cap de burger pictat de Durrr, un dinozaur și o statuie de cap de piatră.

Unele dintre locațiile obiectelor solicitate sunt identice cu sezonul precedent. Prin urmare, nu trebuie să apară nicio dificultate, dar poate exista întotdeauna un obstacol în cursul finalizării.

Ceea ce face ca această provocare să fie extrem de ușoară nu sunt locațiile cunoscute, ci, în schimb, vizita fiecărui obiect este cumulativă și s-ar putea face separat pe parcursul fiecărui meci. Ca să nu mai vorbim, dacă sunteți într-o groază a echipei (pe care vă recomandăm să o faceți), această provocare va deveni și mai accesibilă. După vizitarea uneia dintre locațiile evidențiate în imaginea de mai jos, puteți să vă reconectați. Desigur, nu toată lumea poate găsi elemente de utilitate care să se plimbe pe hartă.

Mai jos puteți găsi harta în care sunt evidențiate cele trei locații necesare. Proprietățile obiectului au o marjă semnificativă și trebuie văzute de la distanță. Fără alte detalii, să vedem site-urile din Durrr Burger Head, dinozaur și Statuia Capului de piatră din imaginea de mai jos.

Cu pozițiile obiectelor evidențiate mai sus, putem încheia acest ghid ca fiind de succes. Rețineți doar că nu este necesar să completați cu forță toate cele trei locații într-o singură execuție. În schimb, puteți chiar să renunțați la meci, să solicitați și să vizitați unele dintre celelalte destinații pentru a finaliza provocarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *