Fortnite X Batman: a dezvăluit pieile Dark Knight și Catwoman!

Fortnite X Batman

Mai sunt câteva ore până când eveniment Fortnite X Batman, care va transforma Pinnacles Pendant în Gotham City și va introduce noi provocări și obiecte dedicate Cavalerului Întunecat. Minerii de date, în orice caz, sunt întotdeauna înainte de timpul lor și au descoperit deja câteva lucruri.

Hypex, de exemplu, a reușit să urmărească imaginile promoționale ale noilor piei care pot fi achiziționate în timpul evenimentului, precum și liliecii mascați, precum și Femeia Pisica! Amândoi le puteți admira în scurt-clipul atașat mai jos. Pachet Batman, care, conform unei alte scurgeri, va fi vândut la un preț de 19,99 euro, va conține pielea inspirată de Cavalerul Întunecat adus la cinema de Christopher Nolan în trilogia sa, precum și Batarangul, un planor pentru atârnare și mantia cu glugă. ca spate decorativ. Articolele catwoman (piei, grape și măști) vor fi probabil vândute în magazinul din joc în schimbul V-Buck.

Acelasi miner de date a reusit sa gaseasca un nou obiect clar inspirat de Joker, ticălosul prin excelență: nu se cunosc detalii precise despre el, dar se pare că este o bombă de timp care conține un fel de substanță toxică. Va fi legat de un nou mod cronometrat? Vom afla în câteva ore de la prezentarea prezentării Fortnite X Batman 14:00 (GMT +2) astăzi, 21 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *