Frostpunk Console Edition: Data lansării pe PS4 și Xbox One anunțată cu un trailer

Ediția Frostpunk Console

Studio de 11 biți dezvoltatorul a confirmat că versiunea de consolă a Frostpunk va fi disponibil începând cu data de 11 octombrie PlayStation 4 și Xbox One. Anunțul a venit cu un nou trailer dedicat jocului: îl puteți vedea în partea de sus a știrilor.

Lansat pe PC 24 aprilie 2018, Frostpunk arată ca managementul cu elemente de supraviețuire setate într-o versiune alternativă a secolului al XIX-lea, unde Pământul a fost acoperit complet de gheață forțându-și locuitorii să lupte pentru supraviețuire prin adunarea în așezări mici încorporate în apropierea câtorva surse geotermale accesibile pe suprafață.

Versiunea de consolă a Frostpunk va păstra toate elementele de joc care au caracterizat ediția inițială, inclusiv toate actualizările post-lansare, cum ar fi cele care au adăugat Modul de supraviețuitor și setarea inedită a Căderea căminului de iarnă.

Desigur, reeditarea titlului va include, de asemenea, o nouă interfață și un sistem de control adaptat consolei, pentru a oferi o experiență de joc la fel de confortabilă, fluidă și funcțională.

În timp ce aștepta Frostpunk Console Edition pentru debutează pe PlayStation 4 și Xbox One pe 11 octombrie, vă lăsăm cu noul trailer afișat în partea de sus a știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *