Fundal nou, armă PP-19, echipă de al treilea om Deathmatch, trecere nouă Royale și mai explicată

Sezonul 8 al PUBG Mobile a sosit, alături de o actualizare nifty care introduce câteva caracteristici noi în royalul de lupte lovit de smash. Un nou sezon înseamnă un nou traseu Royale, iar acest lucru nu este diferit. Acum vă puteți deplasa până la niveluri pentru a obține niște recompense noi.

În acest ghid, vom detalia tot ceea ce este nou în sezonul 8 și pașaportul său Royale, astfel încât să puteți profita din plin de acest lucru. De asemenea, vom detalia toate modificările aduse jocului, inclusiv noile caracteristici adăugate ca parte a actualizării.

PUBG Mobile Sezonul 8 – Caracteristici noi:

PP-19 Weapon

PP-19 este un pistol de muniție nou, care are o capacitate enormă de muniție de 53. Utilizează muniție de 9 mm, picături în Erangel și Vikendi și va rupe absolut pe oricine nefericit ca să se blocheze într-o luptă apropiată cu tine. Fiecare lovitură tratează 35 de pagube și incendiile PP-19 la aproximativ aceeași viteză ca UMP-ul.

În ceea ce privește atașamentele, puteți să-l echipați cu oricare dintre scopurile și capacele pe care pistoalele de mitralieră le pot folosi deja. Cu toate acestea, nu se poate folosi nici o revizuire a revistelor, ceea ce are sens, având în vedere cât de mare este deja lucrul

Echipa a treia persoană Deathmatch

Acum poți juca în cele din urmă echipa Deathmatch în modul terță persoană.

În cazul în care dețineți un dispozitiv mobil puternic, puteți acum să activați o opțiune de rată ridicată care face ceea ce se spune pe suport. Se va scurge bateria mai repede, totuși – ați fost avertizat.

Carduri de protecție pentru rating

Bolnav de a-ți pierde ratingul din cauza unor pierderi nefericite? Ei bine, acum este ceva din trecut – cu condiția să cumpărați și să utilizați o carte de protecție pentru rating.

Sezonul 8 – Royale Pass:

Sezonul 8 aduce cu el un nou brand Royale Pass, care introduce o gramada de continut nou pe tema celui mai bun lucru despre vara: mergi

Există o trusă nouă, care arată foarte mult ca și cum ți-ai închipui că un asasin de la Assasins Creed ar vrea dacă ar merge la o baie în ocean. Nu putem să ne așteptăm la schimbarea obișnuită a fundalului, alături de o caracteristică nouă: acum puteți solicita Elite Pass și Elite Pass Plus de la prietenii dvs.

În cele din urmă, pentru a sărbători prima aniversare a pașilor Royale, sezonul doi și trei se întorc temporar la PUBG.

Tencent a folosit introducerea unui nou sezon pentru a îmbunătăți pașaportul Royale în numeroase moduri diferite:

  • Interfața Tidier Season
  • Acum poți câștiga tinuta la nivelul de aur, iar nivelul de diamante acum recompensează exclusiv cosmeticele pentru arme
  • Jucătorii primesc acum recompense automat la sfârșitul unui sezon
  • Kills acum au un impact mai mare asupra progresiei nivelului. ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *