Gamescom: Anunț special pentru COD Modern Warfare și primul gameplay pentru dezintegrare

Call of Duty Modern Warfare: Departamentul Tehnic, DLC mai întâi pe PS4 și Versiunea Switch Rumor

Timpul Gamescom 2019 este din ce în ce mai aproape, iar Geoff Keighley profită de ocazie pentru a-i potoli pe jucătorii care așteaptă surprize și anunțuri noi în cadrul evenimentului de la Köln.

Prin profilul său mereu activ de Twitter, gazda canadiană a confirmat că printre numeroasele nume care vor apărea în cadrul emisiunii sale Opening Night Live, vor fi și cele ale Call of Duty Modern Warfare, un nou episod din serialul Activision și Infinity Ward, de lungă durată și Dezintegrare , noul shooter Sci-Fi conceput de Marcus Letho, o personalitate care a lucrat la Bungie aproape douăzeci de ani, contribuind decisiv, ca director artistic, la nașterea lui Halo: Combat Evolved și la dezvoltarea capitolelor următoare.

Keighley a confirmat că ambele jocuri vor fi prezentate filme noi (acesta va fi primul gameplay pentru Disintegration, care va apărea și pe următoarea copertă a celebrei reviste britanice EDGE) și a anticipat și sosirea unui misterios anunț legat de COD Modern Warfare.

Gamescom 2019 Deschiderea nopții live este programat pentru 19 august. Keighley s-a asigurat că pe parcursul emisiunii, numeroase gameplay-uri și anunțuri noi vor fi prezentate de peste 15 editori internaționali, inclusiv Sony Interactive Entertainment, Xbox Game Studios, Capcom, Square Enix și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *