GameStop rămâne cu 50 de lideri de câmp ca parte a restructurarii reboot

GameStop face din nou titluri, doar că de data aceasta se datorează faptului că lanțul de vânzare cu amănuntul care se luptă permite să meargă mai mult de 50 de „lideri de teren”, termen care se referă la manageri regionali, lideri de district, personal de resurse umane și multe altele.

Twitter utilizator și podcaster MVG au postat o imagine a unui e-mail intern care circulă în jurul GameStop confirmând detaliile și oferind mai multe informații.

Reducerile apar ca parte a procesului continuu de „Reboot” al GameStop, în care compania restructura mai multe aspecte ale modelului său pentru a încerca. [șirămânemviabile

Am raportat recent o parte din acest efort, dar, potrivit e-mailului intern, GameStop își reorganizează districtele în cadrul programului Reboot. Conform e-mail-ului:

Din păcate, cu aceste modificări, sunt peste 50 de lideri de teren care au fost afectați și vor părăsi echipa GameStop … Acești lideri vor fi lipsiți și le dorim cel mai mult noroc în eforturile lor viitoare.

În ciuda falsificării, aceasta spune doar că sunt concediați – nu pur și simplu părăsind echipa. Se presupune că această reorganizare va reduce costurile în continuare prin combinarea districtelor, reducând astfel nevoia cât mai mulți lideri de teren.

pic.twitter.com/Z1xFlZf313

 – MVG (@ModernVintageG) 31 iulie 2019
  

E-mailul spune, mai degrabă, decât reducerea strictă a costurilor, GameStop folosește veniturile eliberate pentru a investi în mai multe „inițiative de conducere a veniturilor”, probabil se referă la proiectele de analiză ale consumatorilor menționate în ultimul anunț al GameStop.

Reboot va schimba, de asemenea, modul în care compania gestionează sarcinile interne. E-mailul continuă să spună: „Trebuie să se lucreze mai mult pentru a simplifica numărul de sarcini pentru conducătorii de câmp.”

Fie că se referă la adăugarea mai multor sarcini pentru conducătorii de câmp sau pur și simplu eficientizarea activității existente nu va fi cunoscut până când GameStop face un anunț oficial.

! funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod ? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *