Gear Guilty: Noul capitol confirmat pentru ps4, va fi redat la Arcrevo 2019

Anunțat Guilty Gear

Etapa EVO 2019 a găzduit o sumă vastă de anunțuri, inclusiv confirmarea dezvoltării unui nou capitol al celebrului Echipament vinovat serie.

Totuși, fără un titlu definitiv, noua producție de Arc System funcționează s-a prezentat publicului mulțumită transmisiei unui trailer teaser pentru noul Guilty Gear. Acesta din urmă le-a permis fanilor sagai să arunce o primă privire trecătoare la următorul capitol al seriei de jocuri de luptă, dar nu a oferit multe detalii despre debutul său. Singurul element confirmat la EVO a fost de fapt fereastra de lansare, setată pentru un generic 2020. Cu toate acestea, acum apar mai multe informații.

Arc System Works a anunțat că „New Guilty Gear” va fi prezent în an pot fi redate formular pentru ArcRevo World Tour 2019. Evenimentul va avea loc în California UC Irvine Student Center, între 16 și 17 noiembrie anul acesta. Programul dedicat evenimentului confirmă, de asemenea, că jocul de luptă poate fi jucat pe PlayStation 4, confirmând astfel indirect suportul cel puțin pentru consola Sony.

Pe scurt, se pare că fanii seriei ar putea să nu fie nevoiți să aștepte prea mult pentru a afla mai multe despre acest lucru, încă un capitol neautorizat al seriei Guilty Gear. Curios să afli mai multe detalii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *