Gears 5: Campania Co-Op va suporta doar 3 jucători, de aceea

 Angrenele 5: Data lansării, Modul de evacuare și Terminator cu pre-comandă

De-a lungul timpului, numărul jucătorilor susținuți în modul cooperatist Gears of War s-a redus la jumătate și, de fapt, în capitolul al patrulea din seria pe care a fost posibil să o joace în compania unui singur prieten. În Gears 5 lucrurile s-au îmbunătățit ușor, dar suportul pentru 4 jucători este încă imposibil pentru dezvoltatori.

În noul capitol, vom putea juca cu 2 alți prieteni întreaga campanie de joc și, pentru echipa de dezvoltare, acesta pare să fie numărul maxim de jucători pentru poveste. Conform cuvintelor ale lui Rod Ferguson, șeful Coaliției, există mai multe motive care împiedică 4 jucători să sprijine simultan. Printre acestea, găsim imposibil să creăm hărți suficient de mari încât să includă suficiente copertine pentru toți jucătorii și dificultatea de a oferi suficient spațiu în fiecare scenă tuturor celor patru protagoniști ipotetici. Pe scurt, se pare că nu numai că există limitări din punct de vedere tehnic pentru a împiedica revenirea la vechea cooperare, ci și disponibilitatea dezvoltatorilor de a crea o poveste care poate aprofunda mai bine personajele controlate de jucători. Modul Escape din Gears 5 va susține, de asemenea, maximum 3 jucători, în timp ce putem lupta în Horde alături de alți 4 jucători.

Vă reamintim că jocul va ajunge pe rafturile tuturor magazinelor. începând cu 13 septembrie 2019 exclusiv pe PC (Windows 10) și Xbox One. Toți abonații la serviciul Microsoft Xbox Pass Pass pot descărca și juca jocul gratuit din prima zi.

Ați văzut deja imaginile controlorului Xbox One Gears 5 apărut pe net acum câteva zile? [19659004] Recent a fost publicată o analiză atentă a Gears 5 Digital Foundry, al cărei test tehnic a ajuns sub lente de mărire a experților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *