Gears 5 intră în faza de aur: un omagiu lui Reggie Fils-Aime pe lista obiectivelor!

Gears 5 Tech Test

Din paginile blogului Xbox Wire și din profilurile sociale ale diviziei Xbox Microsoft, liderii The Coalition anunță finalizarea cu succes a fazei de aur a Gears 5 și, pregătind lansarea blockbuster shooter-ului, sărbătoresc marele eveniment de dezvăluirea listei Obiectivelor.

Parcurgeți cardul care ilustrează în detaliu toate Obiectivele că vom putea debloca pe Windows 10 și pe PC-ul Xbox One a referire la Reggie Fils-Aime, legendarul manager al Nintendo of America, care a decis să părăsească divizia americană a casei Super Mario în februarie 2019.

Cei care finalizează faza de tutorial a hărții Boot Camp, de fapt, vor putea adăuga 5 puncte jocurilor lor prin deblocarea Obiectivul „Corpul meu este gata” , un citat din celebra frază rostită în glumă de Reggie Fils-Aime, înainte de a încerca Wii Balance Board de la scena din Los Angeles a conferinței Nintendo a acum îndepărtatului E3 2007. În partea de jos a veștii veți găsi tweet-ul care confirmă realizarea etapei de aur a Gears 5 și link-ul către site-ul oficial Xbox de pe care puteți consulta întreaga listă a obiectivelor deblocate.

Între timp, îi informăm pe toți iubitorii vechi și noi saga trăgătorului din Gears of War că este lansată lansarea Gears 5 10 septembrie pe PC și Xbox One, cu previzualizare mondială a Campaniei stabilit pentru 19 august, coincidând cu deschiderea Gamescom 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *