Gears 5: Rezoluție dinamică în multiplayer, ambele pe Xbox One și One X

 Gears 5 Tech Test

Datorită unei analize video realizate de canalul VG Tech, descoperim mai multe detalii despre sectorul tehnic al Gears 5, noul capitol ambițios al sagei iubite de a treia persoană, produsă de băieți Microsoft nu a făcut niciodată misterul dorinței de a îndrepta spre rezoluția 4K la 60fps pentru Gears 5 pe Xbox One X, dar prin analiza pe care o găsești Coaliția la începutul știrilor, descoperim că nu este întotdeauna posibil să vorbim despre 4K nativ. Titlul exploatează rezoluția dinamică: în modul Versus, de exemplu, avem un vârf scăzut de 2560x1440p și un înalt de 3840x2160p (rezoluții ușor mai mici au fost înregistrate în modul Boot Camp). Printr-o folosire ingenioasă a tehnicii de reconstrucție temporală dezvoltatorii s-au asigurat că numărul pixelilor atinge adesea obiectivul maxim, deși nu este posibil să se vorbească despre 4K nativ în majoritatea circumstanțelor jocului. ] Pe Xbox One, mereu în modul Versus, avem o situație paralelă, dar cu numere mai scăzute: rezoluția dinamică fluctuează între 1280x720p și 1600x900p nativ, cu reconstrucția temporală care permite totuși titlul să atingă adesea 1920x1080p. Pentru încântarea celor care caută un sector multiplayer online plăcut și competitiv, 60fps sunt destul de stabile în toate cazurile, pe ambele console.

Tot ce rămâne acum este de a avea un gust mult mai substanțial campania cu un singur jucător a titlului, pentru a descoperi atât noutatea gameplay-ului, cât și pentru a deduce unele detalii tehnice noi

] Gears 5 va fi lansat pe PC-ul Windows 10 și Xbox One la 10 septembrie 2019. Odată ce prima fază se va încheia, testul tehnic al shooter-ului va fi reluat în perioada 26-29 iulie, pe ambele platforme. Dezvoltatorii au confirmat recent că, la fel ca și în titluri precum Rainbow Six Siege, chiar și în Gears 5, va fi posibil să cumpărați sau să deblocați personaje multiplayer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *