Gears 5: un videoclip explică editorul de hărți pentru modul Escape

Angrenaje 5: data lansării, modul de evacuare și terminator cu precomandă

La aproximativ o lună de la sosirea în magazine, The Coalition și Microsoft au lansat un nou film Gears 5 care explică fiecare detaliu a editorului de hărți pentru Modul Escape.

Deși videoclipul în cauză este destul de scurt, dezvoltatorii au reușit să includă în câteva secunde toate informațiile principale ale acestei particularități de joc. Utilizatorii au posibilitatea de a-și da viața la propriile lor niveluri, selectând liber ce dușmani să apară în fiecare cameră, unde să-și plaseze stocurile de muniție și ce arme sunt permise. În ceea ce privește designul hărții, titlul oferă jucătorului o serie de camere predefinite care poate fi combinat pentru a crea diferite niveluri, dar ținând cont de un indicator care arată cantitatea maximă de obiecte și camere care pot fi inserate. Pentru a vă asigura că nivelurile nu au niciun fel de problemă, creatorul lor trebuie să le îndeplinească.

Înainte de a vă părăsi la film, vă reamintim că Gears 5 va ajunge pe rafturile tuturor magazinelor începând cu data de 13 septembrie 2019, doar pe PC (Windows 10) și Xbox One. Toți abonații Xbox Game Pass pot descărca și juca jocul gratuit din prima zi.

Stiai asta Mod de cooperare online Gears 5 va sprijini doar 3 jucători? De asemenea, se pare că printre Obiectivele angrenajelor 5 există și un tribut adus lui Reggie Fils-Aime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *