Genealogic Roguelite Rogue Moștenire vine pe iOS

Moștenirea roșie, unul dintre cei mai populari indie roguelikes din ultimele timpuri, a ajuns în sfârșit la iOS după o lungă așteptare lungă. introduce Rogue Legacy: Wanderer Edition, un port îmbunătățit al jocului de bază, care conține tot conținutul original, plus camere noi, trăsături, dușmani și dificultăți reechilibrate.

Moștenirea roșie este un platformer roguelike în care joci ca un cavaler care explorează printr-un castel generat procedural, plin de inamici diabolici și capcane mortale. În cazul în care nobilul tău cavaler își va atinge finalul prematur, jucătorul va alege un descendent pentru a juca ca următorul, fiecare cu propria clasă, obiecte și, cel mai important, trăsături genetice.

Și nu, nu vorbim despre trăsături fanteziste – acestea sunt adevărate afecțiuni genetice din viață! Vorbim lucruri precum Alzheimer, Dislexie, ADHD și multe altele. Aceste condiții afectează toate jocurile în moduri amuzante și este ceva care trebuie experimentat pentru a fi crezut.

La lansare, Moștenirea roșie a adunat o mulțime de laude datorită sistemului său unic de trăsături genetice și jocului său elegant și rafinat în stil metroidvania, cu elemente roguelike. Același joc premiat a ajuns pe iOS, oferind o nouă schemă de control proiectată pentru ecrane tactile.

Aventura inițială este aici (inclusiv conținutul actualizării aniversare) intactă cu o mulțime de oferte noi pentru cavalerii veterani. Există noi trăsături pentru ca cavalerii dvs. să le transmită și noi design-uri de cameră, plus noi mini-șefi. Dificultatea jocului a fost, de asemenea, echilibrată pentru a reflecta jucătorii care joacă din mers.

Moștenirea roșie este disponibil acum în App Store. Pentru o perioadă limitată de timp până pe 11 august, puteți obține jocul pentru 0,99 USD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *