Genshin Impact este o clonă Zelda Botw? Să aflăm în videoclipul din ecranul lui Chinajoy

 Genshin Impact

Episodul fanului Zelda care i-a distrus PS4 la anunțul transpunerii Genshin Impact pe consola Sony a contribuit la alimentarea curiozității fanilor pentru acest proiect care, potrivit multor industrii analiști și o bună parte a comunității, este o clonă a Breath of the Wild.

Un utilizator la festivalul de videogame din din Shanghai a decis să arunce o lumină asupra acestei chestiuni prin aprofundarea cunoștințelor dinamicii jocului. din Genshin Impact cu un film off-screen preluat dintr-o stație de lucru pusă la dispoziție de miHoYo tuturor spectatorilor târgului.

În videoclipul în cauză, același lucru pe care îl putem admira în partea de sus a articolului, îl putem vedea referințele foarte puternice la ultima capodoperă a lumii deschise a aventurii fanteziste a Nintendo, în special în ceea ce privește sectorul grafic . Paleta de culori vibrantă, setările vaste și libertatea de mișcare acordată eroului par să aibă puncte de contact destul de evidente cu munca depusă de echipa Eiji Aonuma pentru a înălța monumentala Respirație Zelda a Arta sălbatică pe Wii U și Switch.

Mai puțin legată de BOTW, se pare că este mecanica de joc a Genshin Impact, cu un sistem de luptă mai direct, inamici cu inteligență artificială mai puțin evoluată și cu o serie de mișcări, abilități și animații de atac mai asemănătoare cu MMORPG-urile asiatice. În orice caz, versiunea occidentală a Genshin Impact ar trebui să ajungă pe PC, sisteme mobile și PS4 într-o perioadă nespecificată din 2020: conform unui zvon recent difuzat pe net, continuarea BOTW va fi lansată și anul viitor sub numele de Zelda. Respirația întunericului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *