Ghid pentru începători cu bicicleta: sfaturi, trucuri și strategii

Bike Rush este un nou joc de curse al prolificului Ketchapp care te provoacă să câștigi o serie de curse de biciclete împotriva a 24 de ciclisti diferiți. Utilizând o schemă simplă de control, veți evita alți bicicliști, veți scoate o serie de trucuri și veți câștiga monede pe care le puteți cheltui pentru o varietate de upgrade-uri.

În acest ghid, vă vom învăța elementele de bază ale Rush Bike pentru a vă ajuta să vă duceți la viteză. Vom parcurge modul în care funcționează înainte de a trece la câteva sfaturi și trucuri mai specifice. Destul de curând, nimeni nu vă va putea împiedica să câștigați cursă după cursă.

Ghidul începătorilor în cursă de biciclete – Cum funcționează:

Scopul Rush Bike este să câștige o serie de curse împotriva a 24 de adversari diferiți. Atingeți și țineți apăsat pe ecran pentru a merge înainte și glisați spre stânga și spre dreapta pentru a merge în ambele direcții. Puteți, de asemenea, să scoateți flipuri dacă utilizați o ramă pentru a obține aer. Pur și simplu atingeți și țineți-l în aer pentru a rula de câte ori vă este confortabil pentru a obține o creștere rapidă a vitezei la sfârșit.

Acesta este trucul pentru a câștiga în Bike Rush: flips. Cu toate că nu sunt atât de ușor de scos, dacă puteți înlătura o serie de flips-uri de-a lungul cursei, impulsurile de viteză vă vor face de neoprit. Trucul pentru a răsfoi este să ții degetul pe ecran până când te vei întoarce în poziția standard și eliberezi. Oricât de mare sunteți, veți rămâne în acea poziție și veți obține impulsul atunci când aterizați.

Dificultatea de a înlănțui flipuri este că utilizați același mecanic de control – atingând și ținând – atât pentru a face flip cât și pentru a merge mai departe. Am făcut atâtea greșeli în care am fost atât de dornici să ținem ecranul și să mergem înainte, încât am scos o jumătate de flip chiar la sfârșitul saltului și ne-am prăbușit. Cel mai bun mod de a gândi este că creșterea vitezei la sfârșitul flip-ului anulează necesitatea de a atinge și de a menține câteva secunde, așa că trebuie doar să te concentrezi asupra găsirii următoarei rampe.

După cum (sperăm) câștiga curse, vei primi monede ca recompensă pe care o poți cheltui pentru o serie de upgrade-uri. Dacă executați scurt și sunteți disperat de o anumită actualizare, puteți urmări un anunț în loc să-l obțineți imediat. Acestea vă ajută cu siguranță să câștigați curse cu mult mai multă ușurință, dar sunt costisitoare, așa că va trebui să macinați dacă nu doriți să urmăriți anunțuri.

Sfaturi și trucuri pentru biciclete:

Acum că înțelegeți elementele de bază ale Bike Rush, vom completa o serie de sfaturi și trucuri care ne-au ajutat în timp ce jucam:

  • Concentrați-vă pe înlănțuirea flipurilor: Sporul obținut de la flips este cel mai util mecanic în Bike Rush și veți dori să vă asigurați că îl aveți cât mai des posibil dacă doriți să câștigați. Când începeți o cursă, găsiți cea mai apropiată rampa și întoarceți-o. În timp ce vă aflați în aer, căutați următoarea rampa și aterizați chiar în fața ei pentru a continua să obțineți acele flipsuri.
  • Nu vă lăsați lacomi cu flipsurile voastre: Nu vă recomandăm să încercați să dublați sau triplu flip, cu excepția cazului în care obțineți un aer serios, deoarece este cu adevărat dificil să vă controlați aterizarea. În timp ce obțineți un impuls mai puternic, de cele mai multe ori veți ateriza doar pe beton și vă veți întoarce în câteva locuri.
  • Lovitori de viteză: Veți găsi și impulsuri de viteză pe teren. , la fel ca în Mario Kart. Vindeți să le atingeți cât mai des posibil – de preferință între flipsuri. Fiecare lucru mic ajută în ceea ce privește viteza.
  • Concentrați-vă pe actualizările de viteză: Orice aur câștigat ar trebui să fie cheltuit pentru orice actualizare de viteză pe care o puteți obține. În timp ce actualizarea valorii monedei pare plăcută, nu veți mai ridica o mulțime de monede în timpul curselor, deoarece veți fi prea concentrat să găsiți rampe. Obțineți-l doar dacă este super ieftin.
  • Îndepărtați-vă adversarii de pe bicicletă: Dacă un anumit antrenor vă provoacă durere, dați-i jos de pe bicicletă. Nu este deosebit de dificil. Puteți să le transferați în alt obiect sau să le aterizați după un flip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *