Ghid pentru începători Puzzle Fuzzle: sfaturi, trucuri și strategii

Puzzle Fuzzle este un nou puzzle intrigant care te provoacă să creezi o imagine din părțile altor imagini. De exemplu, la un nivel timpuriu, vi s-a cerut să creați un fan. Am luat structura unei parcări tematice și vârful unei mori de vânt pentru a crea un fan improvizat.

Pe ​​măsură ce progresezi, vei întâlni o serie de puzzle-uri geniale ca acesta. Cu toate acestea, dificultatea crește, astfel încât este posibil să ai nevoie de câteva sfaturi și trucuri la îndemână. Din fericire pentru tine, te-am acoperit cu o grămadă pe care am descoperit-o în timpul jocului.

Ghid pentru începători Puzzle Fuzzle – Cum funcționează:

În Puzzle Fuzzle, trebuie să creezi un anumit obiect în fiecare nivel. Vi s-au oferit o serie de alte obiecte și trebuie să luați o parte din ele pentru a crea obiectul detaliat în partea de sus a ecranului.

De exemplu, la un nivel pe care tocmai l-am finalizat a trebuit să creăm un dovleac. Am luat secțiunea de hârtie a unui felinar chinezesc pentru dovleac și mânerul verde al unui cuțit pentru tulpină. La fel, am creat propriul nostru dovleac improvizat.

La început, este o experiență destul de ușoară, majoritatea soluțiilor dovedindu-se destul de evidente. Cu toate acestea, destul de repede, vă veți zgâria capul într-o confuzie totală, deoarece pur și simplu nu vă dați seama care este soluția corespunzătoare.

Obiectul pe care trebuie să-l creați devine din ce în ce mai complicat și va trebui să rotiți obiectele spre descoperiți unde pot sta pe forma voastră. Indiferent, rămâne mereu distractiv, deoarece te străduiești să îți dai seama cum să creezi ceea ce îți cere jocul.

Sfaturi și trucuri pentru puzzle-uri:

Acum, când înțelegi elementele de bază, hai să aruncăm o privire la câteva sfaturi mai specifice. și trucuri care să vă ajute să treceți prin nivelurile mai complicate:

  • Nu-l complicați: De obicei, Puzzle Fuzzle caută cea mai evidentă și clișată versiune a fiecărui obiect pe care îl puteți crea. Având în vedere acest lucru, nu-l complicați. Cele mai multe obiecte pot fi create din doar două elemente, așa că uitați-vă la ce aveți de lucru și încercați să creați orice cereți într-o manieră cât mai simplă posibil.
  • Este posibil să fiți nevoit să rotiți obiecte: poate atinge un obiect, apoi rotiți degetul pentru a-l roti, ceea ce este esențial în multe dintre puzzle-uri. Dacă ceva ce încercați nu funcționează, încercați să rotiți câteva dintre obiecte pentru a vedea dacă soluția devine evidentă.
  • Desparti obiectele de jos pentru a vedea cu ce lucrați: Dacă sunteți blocat, vă poate ajuta să spargeți obiectele din partea de jos a ecranului pentru a vedea cu ce trebuie să lucrați în ceea ce privește piesele. Adesea, soluția devine mult mai clară atunci când ați găsit cel puțin una dintre piese.
  • Puteți aduce înapoi piese inutile: Dacă un obiect nu funcționează, îl puteți trage înapoi în partea de jos și lasă-l aici. Dacă aduceți ceva în zona principală, nu trebuie să rămâneți acolo.
  • Încercare și eroare: Ultimul sfat este doar să experimentăm. Nu puteți eșua Puzzle Fuzzle – nu chiar. Continuați să încercați combinații până când una dintre ele funcționează și nu vă învingeți dacă va deveni mai târziu. Nu ați fi ajuns acolo fără proces și eroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *