Ghid pentru lista de punți Murloc Paladin (Salvatorii Uldumului) – Sfaturi pentru cântare – Ghiduri de jocuri pro

Al nostru Ghidul de salvare al punții Uldum Murloc Paldin aruncă o privire la acest posibil arhetip din noua expansiune pentru Hearthstone's Year of the Dragon. Dacă sunteți în căutarea de a mrrggll adversarii dvs., atunci acesta ar putea fi puntea pe care ați căutat să-l pilotați.

Murloc Paladin a apărut în mai multe forme în trecut, a fost mai întâi o punte combo și apoi s-a încheiat în niște cochilii din gama medie, când piesele combo s-au dus la Wild. În Saviors of Uldum, obținem un pic de o punte agresivă, care are un combo. Indicați cântarul nu a fost privită imediat ca o carte bună, ci o punte creată în jurul reducerii costurilor pe acest card Obiectiv prismatic a început deja să facă niște valuri în stadiile foarte timpurii ale meta.

Murloc Paladin Lista de punți

Aceasta este versiunea Kripp a fost folosit în flux, este probabil să fie perfecționat în viitorul apropiat.

PaladinNeutru
1x – Sir Finley din Nisipuri2x – Oracle Grimscale
1x – Mândria lui Salhet2x – Murloc Tidecaller
2x – Obiectiv prismatic2x – Murmy
2x – Indicați cântarul2x – Toxfin
2x – Războinic Bluegill
2x – Fishflinger
1x – Murloc Tidehunter
1x – Zefirie cel Mare
1x – Acolitul durerii
2x – Coldlight Seer
2x – Murloc Warleader
2x – Amalgam de coșmar
2x – Murloc Tastyfin
1x – Chef Nomi

Cod punte

AAECAZ8FBtAH + wzSmQODoQP8owOVpgMMxQPbA / 4D4wWnCPz8At6CA + KJA7WYA6 + nA5upA8qrAwA =

Murloc Paladin Mulligan Ghid

Păstrează întotdeauna

  • Murloc Tidecaller – Unul dintre cei mai puternici Murlocs, poate scăpa de sub control un bulgăre de zăpadă cu o singură mână, dacă adversarul nu poate face față imediat.
  • Murmy – Brand nou Murloc care se potrivește frumos în acest punte. Reprezintă o carte care va fi greu de coborât de pe tablă și este excelent pentru noi, pentru că vom dori să o îmbunătățim cu diversele noastre sinergii Murloc.
  • Murloc Tidehunter – Ne oferă doi Murloc-uri la prețuri ieftine, care vor ajuta la răspândirea plăcii un pic și vor îngreuna oponentul nostru să finalizeze clar tabla tranzacționând.
  • Obiectiv prismatic – Sperăm să obținem acest timp mai devreme, astfel încât să putem scoate imediat un Sfat cântarul de pe punte și să-l convertim la un cost mult mai ieftin.

Păstrează situațională

  • Fishflinger – Ați dori să păstrați acest lucru dacă aveți deja un Murloc cu 1 picătură în mușchiul vostru.
  • Coldlight Seer – Trebuie păstrat numai dacă aveți o picătură de 1 și 2 în mulligan. Practic, ai nevoie de mâna de vis de 1, 2 și 3 picături.

Sfaturi generale de joc

Principalul lucru pe care îl căutăm să facem acest pachet este să obținem Obiectiv prismatic și a lovit un Murloc low cost și apoi Indicați cântarul. Acest lucru ne va permite să obținem o placă plină de Murlocs foarte devreme în joc și va fi probabil suficient pentru a depăși adversarul nostru. Acest lucru nu va rezolva întotdeauna cum ne dorim, pentru că uneori veți lovi un minion cu costuri mari (Chef Nomi), iar alteori veți lovi cel de-al doilea obiectiv Prismatic. Cu toate acestea, puntea poate să îți învingă adversarul cu atacul lui Murlocs.

Această punte este destul de simplă, altfel, joacă-ți Murloc-urile și face comerț ușor pe măsură ce vin. În mare parte încercăm să ne despărțim de oponentul nostru, astfel încât să le putem exploda cu inundația Sfatului Scalelor.

De ce sunt Zefirie cel Mare. Sir Finley din Nisipuri, și Chef Nomi în punte?

Pentru a aborda mai întâi cărțile Zephrys și Sir Finley. Vom scoate cărți din puntea noastră cu Indicați cântarulși asta, probabil, ne va lăsa cu aproape toți singletonii din punte. Așadar, dacă putem obține asta pentru a merge mai devreme, probabil vom putea folosi ambele cărți în etapele ulterioare ale jocului. Este posibil să sfârșiți prin a scoate sir Finley, dar acesta nu este un rezultat groaznic. Zephrys este o carte ridicolă și ne poate trage o carte de avarie directă sau un buzunar pentru a ne letaliza.

Chef Nomi este planul de rezervă care ne-ar putea să ne învingă pentru a câștiga jocul. Această punte se golește foarte repede dacă folosiți ambele sfaturi Scala. Dacă oponentul dvs. este capabil să se ocupe cu mai multe tablouri de Murlocs, există șansa ca acestea să nu mai aibă puterea de foc pentru a face față unui consiliu pentru 6/6 elementare!

Salvatorii acoperirii ghidurilor Uldum

Alte alegeri de carduri

Nu sunt pozitiv pachetul Zephrys, Finley, Nomi va rămâne pe punte. Le-am putut observa cu ușurință pe cele înlocuite cu alte cărți, dar vom vedea cum puntea se termină construind.

  • Campion Truesilver – Am văzut o construcție care rulează Truesilver, pare o alegere solidă dacă doriți să suferiți un pic mai mult de daune și să vă oferiți capacitatea de a lua taunts fără a fi nevoie să le loviți cu Murlocs.
  • Leeroy Jenkins – Aceasta este doar o daună suplimentară și capacitate de finisare pentru noi. Vor fi momente în care suntem doar un pic în afara letalului, iar Leeroy ne va ajuta să ne ducem acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *