Ghid turistic Mario Kart: Cum să atingem nivelul 5

Încercarea de a obține mai multe rubine și monede fără a da jos vreun numerar din lumea reală Mario Kart Tour? Pentru cele mai bune recompense, trebuie să vă ridicați în clasamentul Tier, și există chiar o provocare să atingeți Tier 5 pentru bunătăți suplimentare.

Sistemul de clasament se bazează în întregime pe meciuri cu un singur jucător împotriva versiunilor AI ale altor jucători. La lansare, nu există un multiplayer adevărat și nu poți efectua o cursă direct împotriva prietenilor, deși poți adăugați-le la lista dvs. pentru actualizarea multiplayer viitoare.

Vrei să știi cum să lovești repede Tier 5? Haideți să aruncăm o privire cum să accesați sistemul de clasament și să vă stimulați punctele în fiecare meci!

Atingerea nivelului 5 in Mario Kart Tour

Primul, deblochează Cupa care vă oferă acces la sistemul de clasament dacă nu ați făcut-o deja.

Pentru turul New York, acest lucru a fost realizat prin accesarea Cupa Koopa Troopa. Vei accesa această Cupă completând cele trei niveluri principale și un nivel de creștere a saltului bonus în Cupa Yoshi.

Cu noul Tokyo Tour, ajungeți în clasament după terminarea Cupa Toad. Cupa specifică de completat se va schimba pe baza celui mai recent turneu, care se schimbă de fiecare dată.

După acel moment, sistemul de clasare și lista de prieteni se deblochează. Pentru a trece la un nivel superior, trebuie să obțineți mai multe puncte jucând cursuri clasate.

Sistemul de clasare actualizări la fiecare șase zileAșadar, verificați timpul rămas înainte de a începe să încercați să atingeți nivelul 5. Dacă mai rămân doar câteva ore, este puțin probabil să îl faceți înainte de a schimba din nou clasamentul săptămânal.

Pe baza scorului dvs. general din toate cursele clasate, veți rămâne acolo unde vă aflați sau veți muta nivelurile cu acest program:

  • Plasați Top 3: mutați trei niveluri
  • Locul 4-6: mutați două niveluri
  • Locul 7-10: mutați un nivel
  • Locul 11-20: rămâneți la nivelul actual

În afară de a câștiga mai multe puncte în fiecare cursă, este esențial nivelați-vă jucându-vă cu diferiți piloti, karturi și planatori pe măsură ce câștigi mai multe puncte de poziție după meciuri în funcție de nivelul tău.

Cum se crește punctul total

Deci, cum crești mai exact totalul punctului tău pentru a vă ridica nivelurile în fiecare săptămână? În esență, urmați aceleași reguli aici ca atunci când încercați să obțineți un scor general mai mare.

Trebuie să utilizați driverul preferat, kartul și planorul pentru posibilități maxime de punct pe orice curs. Dacă nu utilizați driverul preferat, nu puteți obține trei articole per cutie de articol și nu există posibilitatea de a declanșa o frenezie, care oferă bonusuri uriașe.

În afară de utilizarea driverului preferat, puteți obține un total de puncte câștigând puncte suplimentare prin aceste acțiuni:

  • Ridicarea monedelor
  • Folosirea panourilor de bord
  • Efectuarea creșterilor de salt pe bușteni sau rampe
  • Lovind cu precizie adversarii cu scoici, banane sau super corn
  • Efectuarea mini-turos în timp ce în derivă

Cu alte cuvinte, trebuie să macinați nivelurile pentru a obține driverul preferat, apoi asigurați-vă că atingeți fiecare obiect și ridicați fiecare element. Dacă sunteți dispus să jucați destul de multe meciuri, în cele din urmă veți ajunge în primele 10 poziții și vă veți orienta către nivelul 5.

Aveți nevoie de ajutor pentru a completa mai multe provocări sau pentru a găsi alte secrete? Marcați lista noastră în creștere Mario Kart Tour ghiduri aici, inclusiv:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *