Ghidul listei de preoți pentru Uldum Obelisk Quest – Ghiduri de jocuri pro

Ghidul nostru Saviors of Uldum Obelisk Quest Priest Deck Guide aruncă o privire asupra acestui posibil arhetip în noua expansiune pentru Hearthstone's Year of the Dragon. Căutările sunt din nou în joc pentru o altă cursă, iar versiunea lui Priest are un potențial destul de mare pe care îl putem explora devreme în noua meta!

Căutarea anterioară, Awak the Makers, a fost o carte distractivă, dar în mare parte lipsită de importanță, care nu era merită investiția necesară pentru a completa cerințele. Se dovedește că sărirea primului rând te poate pune deseori în urmă, așa că va trebui să poți compensa asta prin a avea o recompensă uriașă la sfârșitul acesteia sau cu suficiente cărți pentru a te menține stabil pe tot parcursul jocului. Din păcate, Priest nu a reușit să găsească combinația potrivită de cărți pentru a realiza niciuna dintre aceste lucruri. Acum, o nouă căutare este aici pentru a face un splash, și de data aceasta se pare că ar putea fi cea care este suficient de puternică pentru a obține acest stil de punte peste cocoașă.

Obelisk Quest Priest Deck List

Brian Kibler

PriestNeutral2x – Circle of Healing2x – Injured Tol'vir2x – Forbidden Words1x – Questing Explorer1x – Activare Obelisk2x – Wild Pyromancer2x – Northshire Cleric2x – Acolyte of Pain Cuvânt de putere: Shield2x – Ranita Blademaster2x – Hymn2x Divin – ornery Tortoise2x – Extra Arms1x – Zilliax1x – Mare Preot Amet2x – Psychopomp2x – Sandhoof Waterbearer

Deck Cod

AAECAa0GBKCAA6mlA7ulA92rAw3lBPYH1QjSCvIM + wy98wLl9wLkigOYmwOvpQPRpQPSpQMA

Obeliscul Quest Priest Mulligan Ghid

întotdeauna Păstrați

  • Activați Obeliscul – Menținem căutarea întotdeauna, astfel încât să ne blocheze pentru o carte și să fie prima noastră tură de 99% din timp!
  • Northshire Cle ric – Una dintre cele mai bune cărți ale lui Priest și poate contesta consiliul timpuriu și chiar obține o remiză timpurie dacă ajungeți în situația potrivită. Este un pic mai puțin valoros în acest pachet din jocul timpuriu, deoarece practic joci mereu misiunea la rândul său.
  • Exploratorul de căutare – Corpul decent și ne oferă o carte suplimentară cu care să jucăm.

Situația păstrează

  • High Priest Amet – Acesta este un card destul de puternic, care poate obține niște minioni pe bord, care vor fi destul de dificil de eliminat. Cu toate acestea, este o carte cu 4 costuri care necesită o tură suplimentară pentru a obține valoare dacă o joci pe curbă. Acesta va fi, de asemenea, o carte de eliminare obligatorie de la adversarul dvs., astfel încât este mai bine păstrat împotriva unui pachet mai lent, unde puteți aștepta până mai târziu în joc pentru a juca cu minions suplimentare.
  • Blademaster vătămat – carte bună pentru a accepta unele vindecări, dar este cam lent, așa că dorim doar să-l păstrăm într-un ritm mai lent de meci. Acest lucru este, de asemenea, destul de bun dacă îl puteți asorta imediat cu un cerc de vindecare.
  • Psychopomp – Această carte este deosebit de bună la începutul jocului dacă aveți una dintre cărțile rănite în mână. Puteți garanta apoi că reîncepeți unul dintre acestea, iar de data aceasta vor reveni cu o sănătate deplină.

Sfaturi generale de joc

Activarea căutării Obeliscul odată finalizată vă va oferi puterea eroului, Ochiul Obeliscul. . Costă 2-mana și citește „Restaurați sănătatea 3. Dacă vizați un minion, dați-i și + 3 / + 3.”

Cautăm în mare măsură să lipim unul dintre minionii noștri deteriorați pe placa și să poată vindeca în mod consecvent. Acest lucru ne va ajuta să finalizăm misiunea noastră și să apărăm consiliul. Acestea sunt cărțile Injured Tol'vir, precum și Injured Blademaster. În funcție de puntea cu care joci, poate merita să vindeci imediat unul dintre acești minioni în curbă cu Cercul de vindecare. Acest lucru va fi important în mare parte împotriva punților agresive, în special, veți dori să comerțăm cu ceva și să puteți să faceți tampon.

În timp ce nu veți dori să faceți acest obicei, puteți vindeca adversarul pentru a obține puncte de sănătate restaurate. pentru căutarea ta! Aș face acest lucru doar dacă aveți pauze în care literalmente nu aveți nimic altceva de vindecat și adversarul dvs. este aproape la 30 de ani. Îi vom bate cu minioni mari în linie, așa că nu suntem prea îngrijorați de câteva puncte de sănătate în primele părți ale jocului.

Există destul de mulți shenanigani cu care vă puteți ridica. Pyromancer sălbatic în această punte. Aveți o mulțime de vrăji de vindecare plus Power Word: Shield și Northshire Cleric. Încercați să vă gândiți la aceste întoarceri înainte de timp, pentru că este foarte ușor să distrugeți accidental cărțile piromance sau să depășiți prin vindecarea minionilor adversarului dvs.

Sandhoof Waterbearer pare o carte destul de puternică pe fața sa și sinergizează bine cu acest punte. Puteți controla unde merge vindecarea, dacă vă puneți la viață deplină sau vă vindecați un minion cu puterea eroului dvs. bine cu Psychopomp. Atunci când Inured Tol'vir și Injured Blademaster intră în joc prin Psychopomp, nu vor face daune pentru ei înșiși, deoarece sunt crize de luptă. Acest lucru vă oferă câteva minioni de sănătate deplină, care, de asemenea, obține Reborn. Dacă aveți Psychopomp în mână, încercați să schimbați una dintre cărțile voastre rănite înainte de a o juca. Puteți garanta sau influența puternic ceea ce aduce înapoi din morți!

Salvatorii Uldum Deck Guides Acoperire

Alte alegeri pentru carduri

  • Siamat este o alegere potențială pentru acest pachet, este prevăzut ca fiind aproape auto- include stilul cărții precum Zilliax. Cu toate acestea, aș aștepta și măsura nivelul de putere al acestuia înainte de a face lucrări.
  • Penitența ar putea face tăierea, este un card de îndepărtare solid care vă poate redobândi o sănătate.
  • Holy Ripple este un alt card care ar putea funcționa în acest punte. dacă vă confruntați cu o mulțime de punți cu jeton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *