Ghidul Listelor de Dezvoltare a Zoologiei Warlock de la Uldum Lackey Zoo – Ghiduri de jocuri pro

Ghidul nostru Saviors of Uldum Lackey Zoolock Deck Guide aruncă o privire asupra acestui posibil arhetip în noua expansiune pentru Hearthstone's Year of the Dragon. Grădina zoologică ar putea adopta o nouă formă cu cardurile de asistență care i-au fost date în Uldum! Creați niște Lackeys, adăugați-le și scoateți-l pe adversar.

Dacă ați cere pe cineva să vă numească o punte Hearthstone, este probabil ca Zoolock să vină. Arhetipul a fost omniprezent cu jocul pentru aproape întreaga sa rulare. În timp ce puntea nu este întotdeauna pe partea de sus a meta-ului, ea găsește de obicei o nișă undeva pe scară. În Rise of Shadows, a fost o listă solidă și a profitat de noua carte Magic Carpet. Cu Uldum pe drum, Warlock a primit câteva jucării noi cu care să profite de sinergia Lackey.

Lista de punți Lackey Zoolock

Trump a lansat o versiune timpurie a acestei potențiale liste la evenimentul Saviors of Uldum Theorycraft. [19659005] WarlockNeutral2x – Flame Imp2x – Beaming Sidekick2x – Sinister Deal2x – Crystallizer2x – Spirit Bomb2x – Mecharoo2x – Voidwalker1x – Dire Wolf Alpha2x – EVIL Genius2x – EVIL Cablu Rat2x – EVIL Recruiter2x – Neagră Carpet2x – Nefresher Tekahn

Cod de punte

AAECAf0GAtkHgqUDDjDCCPH3Aqr5Avb9Avr + ArSRA4idA7WfA / qkA / ukA / ykA4GlA / 2nAwA =

Lackey Zoo Warlock Mulligan Ghid [1965900] Păstrează întotdeauna [1965900]. Este un minion 3/2 de 1 mana, este greu să obții statistici mai bune pentru costuri și care este un dezavantaj relativ redus, în special în Warlock.
 • Cristalizator – Deschidător solid și se împerechează deosebit de bine cu Nethersoul Buster, care are o mulțime de sinergii în punte.
 • Mecharoo – Un joc bun timpuriu de 1 picătură care se înlocuiește cu un minion suplimentar. Aceasta este o joacă bună într-o transformare potențială, care credeți că va avea probabil un AOE din partea adversarului.
 • Voidwalker – Carte excelentă împotriva altor punți agresive care încearcă să răspândească tabloul cu minioni ieftini.
 • EVIL Cable Rat – Lachetele sunt o parte importantă a punții, iar acest lucru ne face să ne folosim în mâna.
 • Situația păstrează

  Aceste cărți ar trebui păstrate cu adevărat doar dacă ai deja o picătură în mână! Asta ar trebui să fie de cele mai multe ori datorită compoziției acestui pachet.

  • Beaming Sidekick – Veți dori să o asociați cu un minion suplimentar, funcționează bine cu moneda și încă o picătură. Nu vrei să joci acest lucru fără să obții valoare, dar uneori va trebui.
  • EVIL Genius – O altă carte cu care vrei să obții valoare, deci nu vei dori să o joci de la sine. Acest card se potrivește foarte bine cu Mecharoo, deoarece îl puteți distruge și se înlocuiește. Făcând acest lucru, te va lăsa potențial vulnerabil la AOE, deci nu este întotdeauna cea mai mare mișcare.
  • Magic Carpet – Dacă ai curba pentru a o susține, poate merită să păstrezi Magic Carpet. Problema va fi dacă nu terminați cu alte cărți ieftine pentru a juca cu ea.

  Sfaturi generale de joc

  În timp ce Zoo pare a fi un pachet agresiv, acesta joacă mult mai mult ca o punte de control. Vrei să iei meserii eficiente și să folosești carduri precum Dire Wolf Alpha pentru a face schimb cu minioniștii cu costuri mai mari. În general, puteți genera mult mai multe resurse cu puterea eroului decât adversarul dvs., astfel încât tranzacționarea în cărți vă va duce în mod inevitabil în joc.

  Această versiune a Zoolock se joacă în mare măsură similar versiunilor anterioare ale pachetului. Încercați să stabiliți un consiliu în jocul timpuriu și să îl mențineți făcând meserii de calitate. Cu toate acestea, există unele trucuri de făcut aici cu sinergia Lackey. Cărți precum EVIL Recruiter vă pot oferi un minion timpuriu cu care va fi greu să faceți față. Dacă puteți obține Dark Pharaoh Tekahn pe tablă la începutul jocului, puteți începe să pompați 4/4 ieftine dacă aveți generatoarele Lackey disponibile.

  Avem o mulțime de cărți auto-dăunătoare pe punte, așa că căutăm să ne învingem adversarul puțin mai devreme decât de obicei. Vrem să ne folosim sănătatea ca resursă, dar aceasta poate fi, în mod evident, periculoasă dacă ne dăm drumul. Cu toate acestea, suntem foarte răsplătiți făcând acest lucru cu cărți precum Nethersoul Buster și Vulture bolnave. Neferset Thrasher este o carte excelentă pentru Zoo, iar în timp ce vă va aduce prejudicii, ar trebui să putem scoate un pic de valoare din ea înainte de a ieși de pe bord.

  Covorul magic este puțin mai mic. accentul în această versiune a punții, dar cu toate generatoarele noastre Lackey și 1 picături, putem totuși să folosim ceva. Dacă la un moment dat primim Faraonul Întunecat, acei 1/1 Lacheys devin 5 / 4s cu Rush!

  Alte alegeri pentru carduri

  Există câteva cărți din lista Zoo Rise of Shadows pe care ar putea să o iei în considerare. . Argent Squire este întotdeauna un plus plăcut la punți precum acesta. Soularium ar putea merita aruncat dacă îl aveți, este întotdeauna plăcut să puteți desena niște cărți și de obicei veți putea să le jucați imediat. Knife Juggler este întotdeauna binevenit în punțile ieftine pe bază de minion și puteți considera adăugarea Sea Giant ca o amenințare suplimentară dacă simțiți că vă aflați cu plăci late consistente.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *