Ghidul pentru începători de la Gym Flip: sfaturi, trucuri și strategii

Gym Flip face exact ceea ce spune pe staniu, provocându-ți să completezi o serie de vârfuri de stâlpi pe mai multe niveluri diferite. Mai devreme, sunt lucruri surprinzător de simple, cu care atingeți și eliberați să vă întoarceți între poli. Cu toate acestea, destul de curând, va trebui să luptați cu stâlpii în mișcare și diverse alte obstacole dificile.

Din fericire pentru tine, suntem la îndemână să te ajutăm cu o serie de sfaturi și trucuri pe care le-am ales în timp ce jucam Gym Flip. Vă vom parcurge experiența, apoi vom trece la câteva călătorii mai specifice. Nu veți fi destul de Spider-Man până la sfârșitul acestui ghid, dar veți fi destul de darnic aproape.

Gym Flip Beginner Beginner – How works:

Gym Flip este destul de simplu. La începutul unui nivel, personajul dvs. va rula automat și va sari de pe marginea unei platforme și va zbura spre un stâlp din apropiere, pe care îl veți apuca automat. În acest moment, pur și simplu atingeți și mențineți apăsat ecranul pentru a începe să răsuciți în jurul stâlpului.

Va trebui apoi să vă eliberați în momentul oportun pentru a vă arunca în aer, astfel încât să puteți apuca următorul stâlp. Aici vine provocarea lui Gym Flip, deoarece depinde de cât de mare, de jos sau de departe este următorul pol, va trebui să eliberați în diferite momente.

În general, cu cât sunteți mai jos pe partea dreaptă. din stâlp, cu cât te vei arunca mai jos. Același lucru funcționează opus: cu cât sunteți mai sus pe partea dreaptă, cu atât veți zbura prin aer. Spunem pe partea dreaptă, ca și cum te-ai arunca în stânga, vei merge înapoi în loc de înainte.

Dacă te eliberezi când ești în mijlocul flip-ului tău, vei câștiga impuls, aruncându-te drept. înainte într-un ritm decent. Trebuie doar să faceți acest lucru atunci când următorul pol este într-adevăr departe. Va trebui să jucați câteva niveluri până când vă veți face o idee bună despre cum funcționează totul.

Odată ce sunteți mulțumit de traiectoria dvs., pur și simplu eliberați ecranul și veți răsuci în aer. În acest moment, trebuie doar să atingeți și să țineți apăsat ecranul când sunteți aproape de următorul pol pentru a-l apuca și repetarea întregului ciclu.

Sfaturi și trucuri pentru Gym Flip:

Acum că înțelegeți elementele de bază ale lui Gym Flip, să aruncăm o privire la câteva sfaturi și trucuri mai specifice pe care le-am ales în timp ce jucăm:

  • Înțelegeți-vă pentru traiectoria dvs. : Când începeți să jucați, petreceți ceva timp pentru a vă bucura de traiectoria când vă lansați. Încercați câteva flipuri diferite și vedeți ce se întâmplă. Sfaturile sunt utile, dar secretul pentru a vă face bine la Gym Flip este să faceți o idee despre locul în care veți ajunge, în funcție de momentul în care eliberați ecranul. Exersează și învață.
  • Fii atent la tuck-ul tău pe care îl interpretează personajul tău în timp ce se învârte: Personajul tău va efectua un tuck la fel cum se ridică pe stâlp. Am constatat că acesta a fost de obicei un punct destul de bun pentru a fi lansat, deoarece personajul este gata să meargă pe verticală, așa că veți trage în aer într-un ritm ușor de gestionat. Nu va funcționa pentru toți poli, dar devreme este un pariu destul de sigur.
  • Când începe un nivel, aruncați o privire în jur: Înainte de a vă gândi chiar să ajungeți la următorul pol la un nivel, vă recomandăm aruncând o privire în jur. Vedeți cu ce aveți de-a face Există obstacole? Aveți stâlpi în mișcare? După ce știi ce te ocupi de odihnă este ușor.
  • Dacă un pol se mișcă, eliberează-te atunci când se îndreaptă către tine: Ori de câte ori întâlnești un stâlp în mișcare, pe care îl vei face de multe ori, aruncându-te întotdeauna pe tine spre ea atunci când se îndreaptă spre tine. Astfel îți vei oferi cea mai bună șansă posibilă de a o apuca. Dacă te îndepărtezi, s-ar putea să fie prea departe până în momentul în care mergi să te apuci.
  • Nu trebuie să fie drăguț: Nu trebuie să efectuezi o serie absolută perfectă de flips pentru a reuși în Gym Flip – nu este acel tip de competiție. Pur și simplu concentrați-vă asupra ajungerii la sfârșitul unui nivel cât mai simplu posibil. Chiar nu trebuie să fie drăguț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *