Ghidul pentru începători Gigantic X: sfaturi, trucuri și strategii

Gigantic X este un nou shooter top-down care se inspiră din mai multe surse diferite. Există acțiunea uluitoare a unui iad de gloanțe, monștrii gigantici de la Monster Hunter și captivarea captivantă a jafului Warframe.

Toate acestea se combină pentru a crea ceva cu totul diferit de orice altceva pe mobil. Este perfect pentru a vă îmbibă, a scăpa de jocuri care vă aruncă o mulțime, indiferent dacă aveți la dispoziție câteva minute sau ore libere.

Cu toate acestea, este un pic o perspectivă descurajantă – în special pentru nou-veniții de gen. În acest sens, ne-am gândit că vă vom ajuta să vă ridicăm viteza cu un îndrumător bun pentru începători. Vă vom parcurge experiența și apoi vom trece la câteva sfaturi și trucuri mai specifice.

Ghidul pentru începători Gigantic X – Cum funcționează:

Gigantic X este un trăgător standard de sus în jos. Vă lucrați prin niveluri liniare, fotografiând tot ce vă stă în cale, în numele pradei dulci și dulci.

Comenzile sunt simple: glisați degetul mare în stânga ecranului pentru a muta personajul și atingeți butoanele virtuale din dreapta pentru a vă folosi abilitățile speciale de armă și pentru a vă evita.

Provocarea vine din monitorizarea inamicilor tăi pentru semnalele unui atac iminent. Majoritatea inamicilor au telegrafe destul de evidente pentru momentul în care urmează să atace și puteți rula sau evita cele mai multe dintre acestea cu ușurință. Dacă nu, nu veți pierde, probabil, veți pierde o bucată de HP.

Unde să începeți:

Când începeți prima dată, vă veți confrunta cu o serie de misiuni tutoriale. Acestea vă învață elementele de bază ale controalelor, dușmanii cu care vă veți confrunta și, mai important, vă prezintă monștrii masivi de șef cu care vă veți confrunta în domeniu.

Ceea ce nu vă învață este ce să faceți când roțile de antrenament se desprind. Doar te bagi în joc și primești o serie de misiuni de finalizat, neînțelegând cu adevărat ce trebuie să faci.

Ei bine, nu este prea complex. Vă recomandăm să începeți alegând care dintre cele trei personaje care vă place să jucați cel mai mult, apoi vizați finalizarea misiunilor care vă recompensează cu un lot pentru acel personaj particular.

Pe ecranul hub, atingeți „Battle”, apoi „Misiunea Megacorp” și uită-te prin recompense pentru fiecare misiune de pe fiecare planetă. Fiecare misiune răsplătește uneltele pentru un personaj diferit, așa că nu-i ignorăm pe ceilalți deocamdată și ne concentrăm pe finalizarea misiunilor care îți acordă unelte pentru favoritul tău.

De asemenea, fiecare echipament face parte de obicei dintr-un set. Seturile vă recompensează practic cu beneficii bonus pentru echiparea unui anumit număr de piese din același set de armuri. S-ar putea să doriți să purtați un set complet sau să combinați și să se potrivească pentru a obține beneficii din diferite seturi – asta depinde de dvs.

Oricum, concentrați-vă pe finalizarea misiunilor care vă recompensează cu echipament pentru personajul dvs. preferat și echipați-l. Chase down vă place și încercați să obțineți cel mai înalt nivel al fiecărui echipament, prin ștergerea misiunilor.

Când atingeți anumite praguri de nivel, puteți schimba dificultatea, răsplătindu-vă cu o viteză mai puternică. Aceasta este bucla de bază a jocului.

Sfaturi și trucuri Gigantic X:

Acum că înțelegeți elementele de bază, vom elimina câteva sfaturi și trucuri: Misiuni: O ofertă săptămânală de sezon este oferită în Gigantic X, care te răsplătește cu un echipament minunat doar pentru a juca jocul. Trecerea este împărțită într-un nivel gratuit și premium, prima oferind mai multe recompense și misiuni în schimbul banilor efectivi. Măcar înscrieți-vă la nivelul gratuit și alegeți pasul care oferă recompense personajului vostru preferat, apoi urmăriți misiunile. Fiecare misiune completată oferă puncte care deblochează o serie de faze de recompensă. De asemenea, atunci când finalizați o misiune, vă recomandăm să urmăriți o reclamă pentru a debloca imediat o nouă misiune. Salvează așteptarea.

  • Economisiți materialele de confecționare pentru a crea echipamentul pe care îl doriți: Pe măsură ce jucați misiuni, veți economisi materiale pe care le puteți cheltui pentru uneltele pe care le doriți cu adevărat. Va dura destul de mult timp până vă puteți permite efectiv să faceți orice lucru, dar merită să țineți cont de faptul că sistemul de ambalare este acolo, astfel încât să puteți macina materialele de care aveți nevoie.
  • Obțineți pachetul de recompense: ecranul hub, atingeți „Pachet” pentru a primi câteva recompense frumoase doar pentru joc. Acesta ar trebui să fie unul dintre primele lucruri pe care le faceți, deoarece veți obține o mulțime de resurse utile doar pentru descărcarea jocului.
  • Acordați atenție modelelor de atac inamic: Dușmanii vor telegrafia de obicei atacurile lor, permițându-vă să evitați cu ușurință deteriorarea dacă acordați atenție. Ori de câte ori întâlniți un inamic nou, vă recomandăm să le urmăriți câteva secunde pentru a vedea ce fac. Șansele sunt, veți observa cu ușurință semnele povestitoare ale unui atac iminent. Animațiile de moarte contează și ele, întrucât mulți dușmani explodează la moarte.
  • Folosește-ți cu ușurință dodge-ul: Amintiți-vă, aveți doar trei taxe pentru a folosi înainte de a alerga și trebuie să așteptați să le reîncarce. Având în vedere acest lucru, vă recomandăm să folosiți dodge-ul dvs. doar atunci când aveți nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *