Ghidul Teamfight Tactics – Patch TFT 9.15 sfaturi

Ultima corecție Teamfight Tactics a zguduit dramatic lucrurile, până la punctul în care lucrurile care au funcționat în TFT acum două săptămâni nu mai funcționează la fel. Câteva trăsături și campioni au observat o serie de schimbări de echilibru și mai sunt multe pentru a veni cu introducerea unei noi origini în patch 9.16. Dacă începeți doar TFT, acesta este locul pentru a învăța cum să jucați jocul, datorită setului nostru de ghiduri, precum și unde să găsiți foile de înșelăciune și comps.

Teamfight Tactics 9.15 Ghid

TFT nostru ghidul va trece peste toate elementele de bază – cum ar fi cum să descărcați și să rulați TFT, ce este TFT și câteva sfaturi și strategii pentru joc. Vor fi, de asemenea, link-uri către celelalte ghiduri noastre, inclusiv link-uri către foile de înșelăciune pentru cele mai bune calculatoare și toate rețetele de articole pe care le puteți folosi în fiecare joc TFT.

Cum se joacă TFT

De când TFT este acum este o parte permanentă a League of Legends deși este încă în versiune beta. Este un mod de joc separat în cadrul clientului League of Legends, astfel încât singurele bariere în accesarea jocului pe computer sunt că va trebui să descărcați și să instalați clientul League of Legends pe computer.

Pentru a vă începe să jucați jocul joc, va trebui să faci câteva lucruri. În primul rând, va trebui să vă înscrieți la League of Legends. Dacă aveți deja un cont, există un link pentru a descărca clientul sub butonul de pornire.

După ce ați creat un cont cu un nume de utilizator și o parolă, conectarea în contul dvs. vă va prezenta pagina de știri. În colțul din dreapta sus, veți vedea numele și regiunea dvs. Evidențierea acestui lucru va aduce o listă derulantă, cu opțiunea de descărcare ca o singură alegere. Veți putea apoi să descărcați clientul pentru Windows sau Mac.

 Clientul tactică Teamfight cu modul Teamfight Tactics încercuit în roșu.

După descărcarea și instalarea clientului, conectați-vă cu numele dvs. de utilizator și parola și veți fi prezentat cu clientul League of Legends. În bara superioară a ecranului, veți vedea Teamfight Tactics are propria filă separată. Faceți clic pe ea și veți fi adus pe pagina proprie a TFT.

De acolo, puteți face clic pe butonul „Play” din stânga pentru a vă alătura unui hol. În mod alternativ, puteți de asemenea să faceți clic pe butonul Redare din partea stângă sus a clientului, să selectați PVP și să selectați Teamfight Tactics înainte de a face clic pe confirmare. Probabil va trebui să acceptați de mai multe ori pentru a începe un meci, dar ar trebui să găsiți un meci foarte repede.

 În acest joc, campioana din stânga jos, sunt echipate două articole combinate.

Ce este TFT?

TFT este un joc de strategie PvP cu 8 jucători, care se joacă pe mai multe tablouri. Fiecare jucător începe jocul cu 100 de vieți, iar scopul lor este de a evita să fie eliminat prin reducerea sănătății la zero.

Pentru a face acest lucru, va trebui să economisească aur pentru a cumpăra o armată mică, echipând obiecte pe ele și construind compoziții de echipă cu anumite sinergii.

Jocurile sunt împărțite în etape cronometrate. Fiecare etapă are o perioadă de timp în care fie cumpărați campioni pentru a-l utiliza în echipa dvs. fie redactați un campion gratuit dintr-o selecție mică. Există, de asemenea, părți ale jocului în care echipele se luptă între ele pe mai multe fronturi sau luptă împotriva lui Creeps.

În timp ce poți gestiona pozițiile lor, ce elemente le-au echipat și componența listei tale, nu ai control asupra luptelor. înșiși. Aceasta se întâmplă pe mai multe runde până când un jucător este lăsat în picioare și fiecare joc durează până la 40 de minute pentru a juca.

Poziționarea TFT

Pentru cei care caută o explicație mai aprofundată despre poziționare, consultați cele de mai sus video de la utilizatorul YouTube „scarra”. El intră într-o mulțime de detalii despre cea mai dificilă înțelegere a unei părți din TFT.

Strategiile sunt încă descoperite pentru cel mai bine pentru a-ți pune campionii, dar videoclipul este o modalitate excelentă de a privi elementele de bază și unele lucruri pentru gândiți-vă când vă distribuiți campionii. Ideea generală este să încercați să vă poziționați tancurile în fața campionilor voștri mai fragili, astfel încât să aibă timp să își construiască atacurile speciale.

Asta dacă nu există asasini pentru echipa opusă. Asasinii sărit întotdeauna în spatele liniilor tale, așa că vei dori să-ți protejezi vrăjitorii șmecher și campioni. Campionii tăi înalți DPS, cum ar fi Aurelion Sol sau Varus ar trebui să fie protejați de alți campioni suficient de mult pentru ca abilitățile lor finale să se declanșeze.

Celălalt campion pe care probabil că va trebui să-l supraveghezi este dușmanul utilizați Blitzcrank . Își va viza întotdeauna campionul cel mai îndepărtat de el cu abilitatea sa, iar sinergia robotului garantează că va fi la mană deplină la începutul luptei. Când vei ajunge la ultimii câțiva adversari, încearcă să-l contracarezi, așezând o unitate cu efect corp la corp în spațiul pe care îl vizează.

Alte patch-uri mai recente au făcut Volibear un monstru absolut când echipat cu elementele potrivite, dar poziționarea lui în așa fel încât să-și poată folosi abilitatea este esențială pentru ca orice comp cu el să funcționeze. El se combină bine cu un Blitzcrank și cu alte alte tancuri care îi permit să atingă mana maximă.

Articolele au grijă și de poziționare în unele cazuri, cu Priza Solariului de fier și Zeke's Herald afectând doar campionii din același rând cu campionul echipat.

Sfaturi și strategii TFT 9.15

În ceea ce privește alte sfaturi generale, iată cele zece sfaturi de început pentru care trebuie să iei în considerare înainte și în timp ce joci online împotriva jucătorilor reali în primele tale zeci de meciuri.

 • 1) La începutul jocului, dacă nu găsești campionul pe care îl cauți, nu cheltui bani într-o tură. În schimb, ar trebui să economisiți banii pentru ture ulterioare, astfel încât să aveți mai mult aur pentru a cheltui atunci când contează cel mai mult.
 • 2) Știi unde să găsești statisticile pentru campioni și sinergiile lor. Puteți obține informații individuale făcând clic dreapta pe un campion sau priviți în stânga ecranului pentru a vedea sinergiile.
 • 3) Adaptați-vă strategia pentru a se potrivi cu situația dvs. actuală. Dacă pierdeți cea mai timpurie fază de atac, continuați să pierdeți pentru a crește cantitatea de aur pe care o puteți acumula.
 • 4) Înainte de fiecare etapă de proiectare, încercați să memorați cum arată campionii pe care îi aveți în echipa dvs. Va fi nevoie de câteva jocuri pentru a descoperi campionul pe care îl căutați, așa că utilizați mini-harta din partea de jos dreapta a ecranului pentru a vă reaminti sau a căuta tabelele altor jucători pentru a găsi o modalitate de a-și face planurile. [19659027] 5) Vorbind despre alte echipaje, jucătorii de nivel înalt cumpără și vând unități pe care poate nu le doresc . Acest lucru se datorează faptului că le refuzați adversarii lor alegerea de campioni, ceea ce poate fi bun pentru jocul de la jumătatea târzii. Puteți să le vindeți înapoi și să câștigați aurul cheltuit, dacă este nevoie.
 • 6) Asigurați-vă că utilizați mini-harta, astfel încât să aruncați o privire asupra compozițiilor echipei inamice. Puteți face acest lucru folosind mini-harta din colțul din dreapta jos al ecranului sau folosind tastele rapide 1 și 2.
 • 7) În timpul jocului târziu, schimbați-vă poziția. Dacă te simți pierdut brusc în fața echipelor inamice, s-ar putea ca aceștia să-și ajusteze pozițiile.
 • 8) Aflați câteva rețete pe deasupra timpului sau scrieți-le. În căldura unui joc, un articol neplăcut poate transforma un joc altfel ireproșabil într-unul care scapă de sub control. Alegeți o mulțime de articole pe care considerați că ar fi benefice și economisiți elementele de bază până când veți avea articolele corecte pentru a face elementul combinat dorit. Puteți trage un articol pe altul pentru a vedea ce puteți face în prezent.
 • 9) Mai multe lucruri afectează care sunt campioanele disponibile din magazin. Acestea includ campionii care au fost cumpărați de alți jucători, precum și nivelul dvs. de jucător. Dacă nu vedeți suficient unități de nivel mai bune, cheltuiți bani în niveluri de jucător.
 • 10) Nu vă fie frică să vindeți unități actualizate. Campioanele nivelurilor superioare au statistici mai bune, în afară de sănătate, așa că vinde campioni mai slabi decât dacă ai reușit să îți progresezi rangul de stele până la nivelul 3.
 • 11) Asigurați-vă că vă mențineți la curent. cu cât de buni sunt campionii. Doar pentru că Aurelion Sol a fost uimitor în momentul în care a început TFT, nu înseamnă că este uimitor acum.
 • 12) Mai presus de toate, nu vă odihniți pe lauri în mijlocul jocului. . Vrăjmașii tăi își pot jertfi echipele pentru a-și construi cofrele. Continuă să te uiți la ce fac adversarii tăi, apoi modifică-ți strategia în consecință.

Seria de ghid pentru Tactica Teamfight

Avem o mulțime de alte pagini de ghid utile pentru Teamfight Tactics pentru confortul tău. De ce să nu luați un gander?

TFT cheat item 9.15 – O colecție a foii de înșelare a articolului și clasamentul articolului.

Comps TFT – O colecție de

Lista TFT nivel 9.15 – Lista completă de campioni cu toate abilitățile și statisticile.

Campioni TFT – Aflați mai multe despre scăderea campionilor ratele și clasele și originile lor.

Cum se joacă TFT – Noțiunile de bază ale jocului TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul.

TFT gold – Sfaturi pentru câștigând bani cât mai repede în TFT.

TFT beta pass – Aflați totul despre pasul beta, viitori campioni și, în cele din urmă, totul despre viitorul sezon de trecere.

Patch TFT 9.15 – 9.15b actualizare – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *