Ghidul Teamfight Tactics – Patch TFT 9.15 sfaturi

Teamfight Tactics este acum terminat, iar cuvântul meu face unele modificări destul de grele în procedură. Câteva trăsături și campioni au observat o serie de schimbări de echilibru, până la momentul în care meta-ul nu a fost pe deplin realizat încă din momentul scrierii. Acestea fiind spuse, Void, Knights și Nobles sunt mult mai atractivi pentru jocul defensiv, iar Braum este acum util. Dacă începeți doar TFT, acesta este locul pentru a învăța cum să jucați jocul, datorită setului nostru de ghiduri, precum și unde să găsiți foile de înșelăciune și compsuri de echipă.

Teamfight Tactics 9.15 Ghid

Ghidul TFT va trece peste toate elementele de bază – cum ar fi cum să descărcați și să rulați TFT, ce este TFT și câteva sfaturi și strategii pentru joc. Vor fi, de asemenea, link-uri către celelalte ghiduri ale noastre, inclusiv link-uri către foile de înșelăciune pentru cele mai bune calculatoare și toate rețetele de articole pe care le puteți folosi în fiecare joc TFT.

Cum se joacă TFT

Deoarece TFT este în beta și este un mod de joc separat în League of Legends singurele bariere pentru accesarea jocului pe computer sunt faptul că va trebui să descărcați clientul League of Legends pe computer.

Pentru a vă începe să jucați joc, va trebui să faci câteva lucruri. În primul rând, va trebui să vă înscrieți la League of Legends. Dacă aveți deja un cont, există un link pentru a descărca clientul sub butonul de pornire.

După ce ați creat un cont cu un nume de utilizator și o parolă, conectarea în contul dvs. vă va prezenta pagina de știri. În colțul din dreapta sus, veți vedea numele și regiunea dvs. Evidențierea acestui lucru va aduce un dropdown, cu descărcarea ca opțiune. Veți putea apoi să descărcați clientul pentru Windows sau Mac.

 Clientul tactică Teamfight cu modul Teamfight Tactics încercuit în roșu.

După descărcarea și instalarea clientului, conectați-vă cu numele dvs. de utilizator și parola și veți fi prezentat cu clientul League of Legends. În bara superioară a ecranului, veți vedea Teamfight Tactics are propria filă separată. Faceți clic pe ea și veți fi adus pe pagina proprie a TFT.

De acolo, puteți face clic pe butonul „Play” din stânga pentru a vă alătura unui hol. În mod alternativ, puteți de asemenea să faceți clic pe butonul Redare din partea stângă sus a clientului, să selectați PVP și să selectați Teamfight Tactics înainte de a face clic pe confirmare. Probabil va trebui să acceptați de mai multe ori pentru a începe un meci, dar ar trebui să găsiți un meci foarte repede.

 În acest joc, campioana din stânga jos, sunt echipate două articole combinate. [19659012] Ce este TFT?</h3 data-lazy-src=

Patch TFT 9.15 – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări la TFT.

Pentru cei care doresc o explicație mai detaliată despre poziționare, consultați videoclipul de mai sus de la utilizatorul YouTube „scarra”. El intră într-o mulțime de detalii despre cea mai dificilă înțelegere a unei părți din TFT.

Strategiile sunt încă descoperite pentru cel mai bine pentru a-ți pune campionii, dar videoclipul este o modalitate excelentă de a privi elementele de bază și unele lucruri pentru gândiți-vă când vă distribuiți campionii. Ideea generală este să încercați să vă poziționați tancurile în față, cu excepția cazului în care există asasini pentru echipa opusă.

Asasinii sări întotdeauna în spatele liniilor dvs., așa că veți dori să vă protejați vrăjitorii mai înrăiți și campioni de rang. Cei mai buni campioni ai DPS, cum ar fi Aurelion Sol, ar trebui să fie suficient de protejați pentru ca abilitățile lor ultime să se declanșeze.

Celălalt care urmează să fie atent este dușmanii care folosesc Blitzcrank . Își va viza întotdeauna campionul cel mai îndepărtat de el cu abilitatea sa, iar sinergia robotului garantează că va fi la mană deplină la începutul luptei. Când vei ajunge la ultimii câțiva adversari, încearcă să-l contracarezi, așezând o unitate cu efect corp la corp în spațiul pe care îl vizează.

Alte patch-uri mai recente au făcut Volibear un monstru absolut când echipat cu tunul Rapidfire care-i mărește raza de acțiune și Phantom Dancer pentru a-l face imun la atacurile critice. Se combină bine cu un Blitzcrank și diverse alte tancuri care îi permit să atingă mana maximă.

Sfaturi și strategii TFT 9.15

În ceea ce privește alte sfaturi generale, iată cele zece sfaturi de început pentru care trebuie să iei în considerare înainte și în timp ce joci online împotriva jucătorilor adevărați în primele tale zeci de meciuri.

 • 1) În jocul inițial, dacă nu poți găsi campionul pe care îl cauți, nu cheltuiți bani pe o rulare. În schimb, ar trebui să economisiți banii pentru ture ulterioare, astfel încât să aveți mai mult aur pentru a cheltui atunci când contează cel mai mult.
 • 2) Știi unde să găsești statisticile pentru campioni și sinergiile lor. Puteți obține informații individuale făcând clic dreapta pe un campion sau priviți în stânga ecranului pentru a vedea sinergiile.
 • 3) Adaptați-vă strategia pentru a se potrivi cu situația dvs. actuală. Dacă pierdeți cea mai timpurie fază de atac, continuați să pierdeți pentru a crește cantitatea de aur pe care o puteți acumula.
 • 4) Înainte de fiecare etapă de proiectare, încercați să memorați cum arată campionii pe care îi aveți în echipa dvs. Va fi nevoie de câteva jocuri pentru a descoperi campionul pe care îl căutați, așa că utilizați mini-harta din partea dreaptă jos a ecranului pentru a vă reaminti sau a căuta tabelele altor jucători pentru a găsi o modalitate de a-și face planurile. [19659036] 5) Vorbind despre alte echipaje, jucătorii la nivel înalt cumpără și vând unități pe care poate nu le doresc . Acest lucru se datorează faptului că le refuzați adversarilor lor alegerea de campioni, ceea ce poate fi un joc bun la mijlocul anului târziu. Puteți să le vindeți întotdeauna și să câștigați aurul cheltuit, dacă este nevoie.
 • 6) Asigurați-vă că utilizați mini-harta pentru a arunca o privire asupra compozițiilor echipei inamice. Puteți face acest lucru folosind mini-harta din colțul din dreapta jos al ecranului sau folosind tastele rapide 1 și 2.
 • 7) În timpul jocului târziu, schimbați-vă poziția. Dacă te simți că pierde brusc în fața echipelor inamice, s-ar putea ca acestea să-și ajusteze pozițiile.
 • 8) Aflați câteva rețete pe deasupra timpului sau scrieți-le. În căldura unui joc, un articol neplăcut poate transforma un joc altfel ireproșabil într-unul care scapă de sub control. Alegeți o mulțime de articole pe care considerați că ar fi benefice și economisiți elementele de bază până când veți avea articolele corecte pentru a face elementul combinat dorit. Puteți trage un articol pe altul pentru a vedea ce puteți face în prezent.
 • 9) Mai multe lucruri afectează care sunt campioanele disponibile din magazin. Acestea includ campionii care au fost cumpărați de alți jucători, precum și nivelul dvs. de jucător. Dacă nu vedeți suficient unități de nivel mai bune, cheltuiți bani în niveluri de jucător.
 • 10) Nu vă fie frică să vindeți unități actualizate. Campionii de niveluri superioare au statistici mai bune, în afară de sănătate, așa că vinde campioni mai slabi, cu excepția cazului în care ai reușit să îți progresezi rangul de stele până la nivelul 3.
 • 11) Asigurați-vă că vă mențineți la curent. cu cât de buni sunt campionii. Doar pentru că Aurelion Sol a fost uimitor în momentul în care a început TFT, nu înseamnă că este uimitor acum.
 • 12) Mai presus de toate, nu vă odihniți pe lauri în mijlocul jocului. . Vrăjmașii tăi își pot jertfi echipele pentru a-și construi cofrele. Continuați să priviți ce fac adversarii dvs., apoi modificați strategia în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *