Ghidul Teamfight Tactics – sfaturi TFT [9.15b]

Tactica Teamfight a fost actualizat la cea mai recentă versiune – 9.15b și actualizarea la articolele și campionii TFT s-au modificat din nou care sunt cele mai bune. S-a ajuns la ideea că computații și campionii care v-au câștigat jocurile în TFT acum două săptămâni nu funcționează la fel de bine acum. În plus, introducerea unei noi origini în patch 9.16 va schimba probabil lucrurile încă o dată. Dacă tocmai începeți TFT, acesta este locul pentru a învăța cum să jucați jocul, datorită setului nostru de ghiduri, precum și unde să găsiți foi de înșelăciune și comps.

Ghidul Teamfight Tactics (9.15b)

Ghidul nostru TFT va trece peste toate elementele de bază, cum ar fi cum să descărcați și să rulați TFT, ce este TFT și câteva sfaturi și strategii pentru joc. Vor fi, de asemenea, link-uri către celelalte ghiduri TFT, inclusiv link-uri către foile de înșelăciune ale articolului TFT și cele mai bune calculatoare TFT pe care le puteți folosi în fiecare joc.

Cum se joacă TFT

TFT este acum o parte permanentă din Liga Legendelordeși este încă în versiune beta. Este un mod de joc separat în cadrul clientului League of Legends, astfel încât singurele bariere în accesarea jocului pe computer sunt că va trebui să descărcați și să instalați clientul League of Legends pe computer.

Pentru a începe să joci jocul, va trebui să faci câteva lucruri. În primul rând, va trebui să vă înscrieți la League of Legends. Dacă aveți deja un cont, există un link pentru a descărca clientul sub butonul de pornire.

După crearea noului cont și conectarea la acesta, veți primi o pagină de știri. În colțul din dreapta sus, veți vedea numele și regiunea dvs. Evidențierea acestui lucru va aduce o listă derulantă, cu opțiunea de descărcare ca o singură alegere. Vei putea apoi să descarci clientul pentru Windows sau Mac.

Clientul de tactici Teamfight cu modul Teamfight Tactics încercuit în roșu.

După descărcarea și instalarea clientului, conectați-vă cu numele de utilizator și parola și veți fi prezentat cu clientul League of Legends. În bara de sus, există un buton de redare. Faceți clic pe el și apoi selectați PVP, înainte de a face clic pe Teamfight Tactics pentru a selecta modul în cauză. Faceți clic pe „Găsiți potrivire” pentru a începe confecționarea.

Probabil că va trebui să acceptați de mai multe ori pentru a începe un meci, dar ar trebui să găsiți o potrivire foarte rapidă. Dacă vă deconectați de la client, ar trebui să vă puteți reconecta conectându-vă din nou și selectând opțiunea Căutare potrivire în aceeași filă PVP (Teamfight Tactics).

Ashe din acest joc, campioana din stânga jos, este echipată două articole combinate.

Ce este TFT?

TFT este un joc de strategie PvP format din 8 jucători, care se joacă pe mai multe tablouri. Fiecare jucător începe jocul cu 100 de vieți și scopul lor este de a evita să fie eliminați, având sănătatea lor redusă la zero.

Pentru a face acest lucru, va trebui să economisiți aurul pentru a cumpăra o armată mică, echipând obiecte pe ele și construind compoziții ale echipei cu anumite sinergii.

Jocurile sunt împărțite în etape cronometrate. Fiecare etapă are o perioadă de timp în care fie cumpărați campioni pentru a-l utiliza în echipa dvs. fie redactați un campion gratuit dintr-o selecție mică. Există, de asemenea, părți ale jocului în care echipele se luptă între ele pe mai multe fronturi sau luptă împotriva lui Creeps.

În timp ce le puteți gestiona pozițiile, ce elemente au echipat și componența listei dvs., nu aveți niciun control asupra bătăliilor. Aceasta se întâmplă pe mai multe runde până când un jucător este lăsat în picioare și fiecare joc durează până la 40 de minute pentru a juca.

Poziționare TFT

Pentru cei care doresc o explicație mai detaliată despre poziționare, consultați videoclipul de mai sus de la utilizatorul YouTube „Scarra”. El intră într-o mulțime de detalii despre probabil cea mai dificil de înțeles o parte din TFT.

Încă se descoperă strategii pentru a-ți pune cel mai bine campionii, dar videoclipul este o modalitate excelentă de a privi elementele de bază și unele lucruri la care să te gândești atunci când îți distribui campionii. Ideea generală este să încercați să vă poziționați tancurile în fața campionilor dvs. mai fragili, astfel încât să aibă timp să își construiască atacurile speciale.

Asta dacă nu există asasini pentru echipa opusă. Asasinii sărit întotdeauna în spatele liniilor tale, așa că vei dori să-ți protejezi vrăjitorii șmecher și campioni. Campionii DPS ridicați, cum ar fi Aurelion Sol sau Varus ar trebui să fie protejat de alți campioni suficient de mult pentru ca abilitățile lor finale să se declanșeze.

Celălalt campion pe care probabil că va trebui să-l urmăriți este dușmanii care folosesc Blitzcrank. Își va viza întotdeauna campionul cel mai îndepărtat de el cu abilitatea sa, iar sinergia robotului garantează că va fi la mană deplină la începutul luptei. Când ajungeți la ultimii câțiva oponenți, încercați să-l contracarați plasând o unitate cu efect corp la corp în spațiul pe care îl vizează.

Au fost realizate alte patch-uri mai recente Volibear un monstru absolut atunci când este echipat cu elementele potrivite, dar poziționarea acestuia în așa fel încât să poată folosi abilitatea sa este extrem de importantă pentru ca orice comp cu el să funcționeze. Se îmbină bine cu un Blitzcrank și alte alte tancuri care îi permit să atingă mana maximă.

De asemenea, elementele le pasă de poziționare în unele cazuri, cu Blazonul solariului de fier și Zeke’s Herald afectând doar campioni pe același rând cu campionul echipat.

Sfaturi TFT 9.15b

În ceea ce privește alte sfaturi generale, iată care sunt cele mai bune sfaturi ale celor zece începători pe care trebuie să le iei în considerare înainte și în timp ce joci online împotriva jucătorilor reali în primele tale duzini de meciuri.

Seria de ghiduri Teamfight Tactics

Avem o mulțime de alte pagini de ghid util Teamfight Tactics pentru confortul dvs. De ce să nu iei un gander?

Fisa de înșelăciune a articolului TFT 9.15b – O colecție de foaie de înșelăciune a articolului și clasamentul articolului.

Comps TFT – O colecție de cele mai bune echipe de calcule pentru a investi.

Lista nivelului TFT 9.15b – Lista completă a campionului cu toate abilitățile și statisticile.

Campioni TFT – Aflați despre ratele de scădere a campionilor și clasele și originile lor.

Cum se joacă TFT – Noțiuni de bază despre jocul TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul.

Aur TFT – Sfaturi pentru a câștiga bani cât mai rapid în TFT.

Trecere beta TFT – Aflați totul despre beta-ul, viitoarele campioane și, în cele din urmă, totul despre viitorul sezon de trecere.

Note de corecție TFT 9.15b – Obțineți informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *