Ghost Recon Breakpoint: noul videoclip dezvăluie funcționalitatea și îmbunătățirile versiunii PC

 Magazinul Epic Games Ghost Recon Breakpoint și alte titluri Ubisoft au dispărut din catalog

Dezvoltatorii Ubisoft Paris ne duc înapoi la Insula Auroa din Breakpoint pentru a arăta toate adăugările, caracteristicile exclusive și îmbunătățirile grafice ale versiunii PC a noului

Noul videoclip propus de noi de Ubisoft este legat de videoclipul Breakpoint afișat în timpul AMD Next Horizon Gaming de la E3, oferindu-ne astfel un punct de vedere privilegiat cu privire la specificitățile tehnice și grafice ale versiunea principală a acestui proiect ambițios.

În trailer, băieții filialei Ubi transalpine promit optimizarea completă pe PC prin sprijin pentru rezoluția 4K și deblocare a framerate . Intrând în mod specific funcțiile și funcționalitățile versiunii pentru PC a Breakpoint, scenele de joc imortalizate în ultimul film confirmă suportul pentru Tehnologia AMD Fidelity FX și funcția de urmărire a ochilor dezvoltată de Tobii pentru a naviga cu ușurință în meniuri fără a fi nevoie să apelați la tastatură sau mouse, precum și funcția Ultrawide și posibilitatea de a utiliza mai multe monitoare în același timp.

Va exista și un punct de referință pentru reglarea fină a setărilor, testarea cadrului și analizarea temperaturii medii de funcționare (și a celor sub tensiune) ale elementelor individuale ale configurației hardware. Eliberarea Ghost Recon Breakpoint este programată pentru 4 octombrie pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Noul shooter open-world Ubisoft Paris va ajunge și pe Google Stadia la deschiderea noului serviciu de streaming Big Game, așteptat în noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *