Ghostbusters Video Game: Iată data lansării Remaster-ului pe console și console de curent-gen

Autorii Saber Interactive și Mad Dog Games actualizează pagina Ghostbusters: Jocul video Remasterizat pe magazinul Epic Games pentru a anunța data oficială de lansare pe PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch.

Dacă doriți să plătiți atenție către dezvoltatorii Saber și producătorii Mad Dog, versiunea restabilită a cultului-acțiune-aventură 2009 va ajunge pe 4 octombrie, va sprijini limba italiană și se va lăuda cu mai multe îmbunătățiri și inovații în ceea ce privește titlul inițial.

De fapt, dezvoltatorii World War Z promit să adauge noi elemente sistemului de joc, pentru a da originalitate experienței de a trăi în compania Ray, Peter, Egon și Winston ca și în o destructibilitate mai mare a mediului și în extinderea opțiunilor de personalizare oferite de grefele modulare ale rucsacului proton . De asemenea, va exista obișnuitul „tratament de înfrumusețare” caracterizat printr-o injecție generoasă de texturi de înaltă definiție, precum și efecte de particule și iluminare avansată.

Pentru această ocazie, colegii de la IGN.com au lansat și jocul video al confruntării cu gigant Marsh Mallows publicitate marionetă una dintre cele mai iconice scene ale primei, legendare aventuri cinematografice din Ghostbusters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *