Google Is Testing Play Pass, un serviciu de abonare Google Play

Persoanele de la Android Police au raportat recent că Google lucrează la testarea noului său serviciu de abonamente Google Play numit Play Pass. Informațiile au venit prin capturi de ecran transmise de cititor care explică serviciul, iar Android Police a confirmat apoi imaginile cu un reprezentant Google.

Google Pass Pass va prezenta utilizatorilor o probă gratuită de 10 zile, după care abonamentul ar costa 4,99 USD ( plus impozitul) pe lună. Conform paginii de informații Play Pass, abonamentul acordă acces la „sute de aplicații și jocuri premium”, toate fără taxe de descărcare, achiziții în aplicație și reclame.

Indiferent dacă nu există achiziții în aplicație înseamnă că jocurile incluse nu vor fi ofera microtransacții sau le va face cumva dezactivate nu este sigur.

Ca și Apple Arcade a anunțat la începutul acestui an, Play Pass este serios când menționează că ofertele sunt „curate” și premium. Unele dintre jocurile prezentate includ Marvel Pinball și versiunea Android a Stardew Valley . Pe pagina de informații se menționează, de asemenea, că aplicațiile vor varia de la jocuri de puzzle până la aplicații de muzică, așa că, aparent, există multe oferte.

Spre deosebire de Apple Arcade, nu este încă clar dacă Play Pass va avea exclusivitate sau dacă este limitat doar la telefoanele Android; Apple Arcade poate fi folosit pe iPad și alte dispozitive inteligente.

Va exista și un fel de plan familial, dar nu pare că este inclus în runda de testare actuală.

Jocurile mobile sunt încă mari Afaceri, după cum a arătat ultimele repere Pokemon GO . Cu toate acestea, piața s-a schimbat de la ceea ce era înapoi când jocurile de telefonie mobilă păreau că ar putea prelua jocurile tradiționale.

PlayStation 4 Sony a livrat peste 100 de milioane de unități pentru a eclipsa aproape Wii, în timp ce Nintendo Switch este pe o pistă rapidă către aceeași destinație dar posibil într-o perioadă mai scurtă de timp.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f .fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *