GRIS: Aventura studiourilor Nomada Vine pe iOS pe 22 august

GRIS

Devolver Digital are plăcerea să anunțe că GRIS va veni și pe dispozitivele iOS pe 22 august. Uimitoare aventură bidimensională a Nomada Studio și deja disponibilă pentru pre-cumpărare în App Store.

După ce a debutat pe PC și Nintendo Switch, GRIS se pregătește să ajungă și pe App Store pe 22 august, permițând utilizatorilor iOS să încerce unul dintre cele mai inspirate jocuri indie din 2018.

Titlul este prezentat ca o aventură 2D, cu elemente de platformă și puzzle-uri, la care o fundație artistică și vizuală deosebit de inspirată este fundalul. Jocul este așezat într-o lume cenușie și întunecată, la care va trebui să restabilim vitalitatea și culoarea. Datorită proprietăților deosebite ale rochiei sale, pe parcursul aventurii, tânăra protagonistă va dobândi o conștientizare mai mare, care va avea ca rezultat noi abilități care trebuie exploatate pentru a depăși fiecare obstacol, fugind din lăcomia unei realități care nu îi aparține .

Reamintim că GRIS este disponibil în prezent pe PC și Nintendo Switch și că va ajunge și în App Store pe 22 august. Între timp, puteți vizita pagina GRIS App Store, unde puteți pre-cumpăra jocul pentru 5,49 euro și unde puteți vizualiza lista cu toate dispozitivele iOS compatibile cu jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *