GTA 5 a fost cel mai bine vândut joc din magazinul Playstation European în iulie

Într-o perioadă a anului care nu este plină în special de publicații extrem de populare, Grand Theft Auto V revine pentru a câștiga cel mai bine vândut titlu din PlayStation Store European.

După ce s-a stabilit ca fiind cel mai de succes joc în Marea Britanie în prima jumătate a anului 2019, în cursul lunii iulie, a fost, prin urmare, titlul de Rockstar Games care a ajuns în vârful PS Store, urmat imediat de Minecraft din Mojang. A închide podiumul este aici Crash Team Racing Nitro-combustibil, al cărui succes pare să aibă a convins Activision să continue, într-un fel sau altul, seria dedicată celebrului marsupial. Mai jos este lista cu cele mai descărcate 20 de jocuri de pe PlayStation Store din iulie:

 1. Grand Theft Auto V
 2. Minecraft
 3. Crash Team Racing Nitro-combustibil
 4. FIFA 19
 5. EA Sports UFC 3
 6. Spider-Man al Marvel
 7. Vrăjitorul 3: Vânătoarea sălbatică
 8. Liga rachetelor
 9. Bestiile de gașcă
 10. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2
 11. F1 2019
 12. Rainbow Six Siege
 13. Ediție completă Horizon Zero Dawn
 14. Assassin’s Creed Odyssey
 15. Assassin’s Creed Origins
 16. Dayz
 17. Padurea
 18. Câmpurile de luptă ale jucătorului necunoscut
 19. Sims 4
 20. Redemption Redemption Redemption 2

Printre cele mai descărcate DLCspe de altă parte, diversele pachete Fortnite Battle Royale sunt ambalate, însoțite de extinderi multiplayer GTA Online, Assassin’s Creed Odyssey Pass Pass, Dragon Ball Xenoverse Ultra Pack 1 și Marvel’s Spider-Man: Orașul care nu doarme niciodată. Rezultate excelente de la Fortnite, Apex Legends și PES 2019 Lite printre Free-to-Play, în timp ce mai departe PlayStation VR sunt Blood & Truth, Beat Saber și Job Simulator pentru a ocupa treptele pe podium. Va rog, referiti-va la această adresă pentru a consulta clasamentul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *