GTA 5 Apelează pe Răzbunători: Noul mod dedicat lui Thanos este disponibil

GTA V: Thanos Endgame este noua versiune a modului Grand Theft Auto 5, dezvoltat de JulioNIB pentru a sărbători exploatările tipului rău Avengers Endgame și al Marvel Cinematic Univers Infinity Saga.

Versiunea V2 a celebrului mod JulioNIB permite emulatorilor lui Thanos să zdruncine stâlpii cerului prin puterile Glove of Infinity : odată ce au fost făcuți pașii necesari pentru a descărca gratuit și a instala acest mod pe un computer, utilizatorii pot purta hainele Titanului accesând modelul său poligonal și abilitățile sale de script.

Așa cum putem vedea în video la începutul articolului, versiunea Endgame a modului Thanos pentru GTA 5 include și un interfață grafică convenabilă care permite jucătorilor să acceseze cu ușurință diferitele puteri ale mănușii Infinitului printr-un [HUDD(19459008]) cu un meniu radial .

Recent, un alt dezvoltator amator a dorit să îmbogățească p universul laic din seria Grand Theft Auto, aducând Spider-Man la GTA San Andreas, pentru a oferi fanilor Spider-Man libertatea de a explora universul free-roaming al capodoperei Rockstar Games de către care se plimbă printre zgârie-nori digitali.

Știați, de asemenea, că Jim Starlin, creatorul lui Thanos, va fi invitat la Comics and Games din Lucca 2019 care va avea loc între 30 octombrie și 3 noiembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *