GTA 6 pentru ps5 și Xbox Scarlett: New Leak on Setting, History, Villain și multe altele

GTA 6: Ar putea fi publicat primul remorca Teaser în 2019?

Știm cum Jocuri Rockstar știe să pună informații despre titlurile sale, cu toate acestea, utilizatorul Reddit a publicat o postare în care dezvăluie câteva dintre caracteristicile pe care le-ar putea conține jocul. Desigur, având în vedere că aceasta este o sursă neverificată, vă recomandăm să luați cu cleștele ceea ce este prezentat mai jos (în cazul în care se dovedește a fi fondat, scurgerea ar putea conține și spoilere pe GTA 6).

Conform zvonului, jocul ne va duce să vizităm diferite orașe în perioade istorice diferite. Ca traficant de droguri cu origini hispanice , va trebui să comercializăm droguri în Liberty și Vice City din anii ’70. La un moment dat al poveștii, protagonistul va ajunge în închisoare și, odată ieșit, iată că 80 au început acum.

În plus, se dezvăluie că titlul va găzdui un sistem de cooperare datorită căruia vom putea înfrunta anumite misiuni în compania prietenilor, în timp ce principal antagonist , cunoscut sub numele de „Mexicul”, va fi puternic inspirat de Anthon Chigurh din „Nu este o țară pentru bătrâni”, aclamat film din 2007 regizat de frații Coen. Descoperim, de asemenea, că în cadrul grupului de încredere al protagonistului jocului va exista o aluniță care face parte din FIB (versiunea fictivă a FBI) ​​și că adevăratul sector multiplayer online va fi stabilit permanent în anii '80.

Momentan, Rockstar Games nu a comunicat încă nimic oficial GTA 6, așa că vă sfătuim să luați din nou veștile cu atenție. Ceea ce știm în acest moment este că software-ul lucrează în secret la două titluri open-world open-world, care ar putea răspunde la numele de Bully 2 și același GTA 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *