GTA 6 poate aștepta: videoclipuri noi ale lui Gta 5 în 4k, cu urmărire Ray și Mod „Prezidențial”!

GTA 6

În timp ce milioane de fani Grand Theft Auto așteaptă cu nerăbdare anunțul dezvoltării GTA 6, scena neîncetată a modificatorilor GTA 5 înșală timpul și publică noi videoclipuri care explorează potențialele grafice și de rol ale jocurilor blockbuster din lumea întreagă ale Rockstar.

Primul creator de conținut pe care îl oferim astăzi este DubStepZz, cel mai cunoscut Video GTA 5 autor în 4K. Prin utilizarea intensivă a acestuia Reshade mods și unelte pentru a simula efectele iluminării dinamice în Trasarea razelor, utilizatorul a atras atenția presei din sector și a atras criticile celor care, pe bună dreptate sau nu, cred că efecte în DXR videoclipurile sale sunt cu adevărat excesive și nerealiste.

Cu noul său videoclip, bunul DubStepZz încearcă să țină bara dreaptă și să se cufunde în personalul său viziunea viitoare a GTA folosind fiecare pixel al jocului pentru a ne arăta cât de departe îl poate împinge PC cu mii de dolari și configurația sa hardware atipică cu două GPU Nvidia RTX 2080 Ti în SLI.

Cu siguranță mai „casual”, dar totuși reprezentativ pentru potențialul infinit al Grand Theft Auto 5, este în schimb experimentul făcut de Jelly. Celebrul YouTuber a decis de fapt să încerce mâna la unul dintre numeroasele (și foarte populare) Moduri RTAPlay GTA 5 pentru a realiza un film care îl vede ca protagonistul purtând rolul inconfortabil al președintelui Statelor Unite, pe fondul scăpării îndrăznețe cu limuzina sa prezidențială și evoluțiile printului de la Hollywood între cerurile Los Santos la bordul Air Force One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *