GWENT Jocul de cărți Witcher IOS Închis Beta Semnul este acum deschis

Mulți fani ai Vrajitorul seria așteaptă cu nerăbdare lansarea de către iOS a jocului oficial de cărți bazat pe seria de succes. Gwent se lansează pe iOS la sfârșitul lunii octombrie, dar echipa tocmai a deschis aplicații pentru beta-ul închis.

Începând de astăzi, jucătorii se pot îndrepta pe site-ul Play GWENT pentru a se înscrie la versiunea beta închisă. Nu trebuie decât să trimiteți adresa de e-mail pe care o utilizați pentru a vă conecta la GOG, platforma de distribuție digitală fără DRM.

Așa cum era de așteptat, numărul de participanți este foarte limitat, astfel încât înscrierile vor fi procesate la prima venire, primul servit. Dacă aștepți cu nerăbdare Gwent, vă recomandăm cu încredere să vă înscrieți cât mai curând posibil!

Gwent echipa spune că beta-ul închis ar trebui să înceapă săptămâna viitoare. Jucatorii acceptati vor primi un e-mail de la TestFlight, serviciul propriu de testare beta al Apple. Fiți în căutarea e-mailului și asigurați-vă că acesta nu va ajunge în spam.

Jucătorii vor putea testa rularea unei versiuni complete a funcțiilor GwentCu toate acestea, echipa dezvăluie că ar mai putea exista unele kink-uri care trebuie elaborate. Echipa solicită, de asemenea, ca jucătorii să se abțină de la a împărtăși orice, deoarece vor să poloneze totul folosind feedback-ul jucătorilor.

Gwent pregătește lansarea completă a App Store pe 29 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *