Halo MCC: Reach Beta a fost amânat din cauza unor probleme tehnice

Halo MCC: Modul de fotografiere al lui Reach va avea servere dedicate!

Dacă aștepți cu nerăbdare sosirea lui Halo: Reach beta pe Xbox One, știi că există o veste foarte proastă pentru tine. 343 Industries are de fapt amânat versiunea de încercare a jocului din cauza unor probleme tehnice complexe.

De fapt, se pare că memoria primului Xbox One nu este suficientă pentru a gestiona Unreal Engine 4, un motor suplimentar de joc care va fi implementat pentru singura componentă legată de gestionarea personajului.

Iată cuvintele dezvoltatorilor în această problemă:

„După cum am spus mai devreme, crearea unui joc nu este ușoară, mai ales dacă aveți de-a face cu 11 motoare grafice și 7 jocuri diferite combinate într-un singur titlu. Unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus pentru versiunea Xbox One a Halo Reach din Master Chief Collection este să aducem UE4 în partea legată de personalizarea personajului. „

„Un astfel de angajament nu trebuie subestimat, deoarece Master Chief Collection exploatează toată memoria standardului Xbox One. Utilizarea UE4 pentru personalizare și progresia personajelor necesită memorie suplimentară. „

În prezent, nu există informații suplimentare despre cum și cât de mult vor fi rezolvate aceste probleme și ar putea trece mult timp până când 343 de industrii pot găsi o soluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *