Harry Potter: Vrăjitorii uniți sincronizarea caracteristică aventură în curând?

Vrăjitorii Harry Potter Unite

Conform unor zvonuri, Niantic Labs se pregătește să adauge funcția Sync Adventure (Adventure Sync) în Vrăjitorii Harry Potter Unite, după ce a introdus-o cu succes în Pokemon GO toamna trecută.

Mulțumită Sincroavventura toate progresele legate de pași vor fi contorizate chiar și fără a fi necesară menținerea aplicației deschise, fiecare pas va fi înregistrat corect chiar și cu aplicația închisă și apoi creditat odată ce jocul este lansat. În acest moment, Niantic nu a confirmat nimic în acest sens, dar unii jucători selectați au primit un e-mail care vorbește despre sosirea iminentă a Synchro-Adventure în Harry Potter Wizards Unite, lansarea acestei funcții nu ar trebui, prin urmare, să fie prea departe.

În weekend, evenimentul special Invasion of the Dragons a avut loc în primul festival al fanilor Harry Potter Wizards Unite, jocul Niantic a reușit în ultimele săptămâni un succesul discret al publicului, deși nu a ajuns la numărul de Pokemon GO, că trei ani mai târziu lansarea este încă una dintre cele mai de succes aplicații mobile de până acum, cu milioane de jucători activi.

Pentru toamnă, Niantic plănuiește multe alte știri pentru Harry Potter Wizards Unite, trebuie doar să așteptăm noi informații despre aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *