Hearthstone: 15 cele mai bune economii de carduri Uldum pentru standard

Liga exploratorilor se întoarce în cea mai nouă expansiune Hearthstone Salvatorii Uldum !

Reno, Elise, Finley și Brann se întorc în forme noi și cu noi abilități . Acestea vin alături de căutări care le conferă jucătorilor noi puteri de erou.

Ca de obicei, jucătorii vor primi cărți de căutare la rândul lor, cu opțiunea de a le mulligan.

De asemenea, pentru a activa efectele ligii. de exploratori, jucătorii vor trebui să construiască punți Highlander, ceea ce înseamnă că nu pot avea mai mult de o copie a unei cărți în punțile lor.

Aceasta deschide o mulțime de noi oportunități pentru construirea punții. Așadar, continuați să citiți acest ghid pentru a afla ce carduri vor domina noua meta a lui Saviors of Uldum .

EVIL Recruiter

În prezent, există două generatoare de lackey în Warlock: EVIL Genius și EVIL Cable Rat. Aceasta înseamnă că puteți produce șase lacuri pe un joc. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a juca EVIL Recruiter, care invocă practic un 3/3 și un 5/5 pentru doar trei mana.

Aceasta ar putea veni încă din primele trei etape, ceea ce ar fi o mișcare incredibil de agresivă și puternică. Nu că multe punți sunt capabile să se confrunte cu un minion de 5/5 atât de devreme.

Deci se pare că Zoolock pe bază de lackey va prospera în această meta.

Oasis Surger

Jucătorii Druid vor avea o explozie la acest joc. card alături de o nouă carte de căutare care vă permite să aruncați carduri „Alegeți unul” cu ambele efecte active în același timp.

Acest lucru înseamnă că Oasis Surger va invoca două minciuni de 5/5 cu Rush pentru cinci mana, iar acest lucru este incredibil

Desigur, nu funcționează atât de bine fără căutare, așa că va fi mai puțin interesant în alte arhetipuri – dacă nu sunteți un jucător avid Arena.

Questing Explorer

Acesta este un automobil -includeți cardul în orice punte de căutare. Dacă îl aveți pe rândul doi, imediat după ce v-ați dat misiunea, atunci aceasta este probabil cea mai bună carte pe care o puteți avea în meta-ul curent.

Este o carte cu două mana, cu statistici mult mai bune decât Loot Hoarder, care ar putea fi văzut în aproape orice punte Midrange and Control.

Este, de asemenea, foarte asemănător cu Arcanologul de la Călătorie la Un'Goro iar cartea a fost super utilă în fiecare joc.

Hyena Alpha

În aceste zile, este foarte ușor pentru orice jucător Hunter să arunce secrete, ceea ce înseamnă că Hyena Alpha va fi ruptă în această meta.

Spre deosebire de Savanna Highmane, care convoacă două Hiene 2/2 după ce moare, Hyena Alpha le convoacă imediat ca intră în joc, ceea ce este mult mai eficient.

Se joacă de asemenea ca Emerald Spellstone de la Kobolds & Catacombs care a fost o carte de bază pentru toate punțile Hunter bazate pe secrete. Dar Hyena Alpha este mai ieftină și mult mai bună din toate punctele de vedere.

Crystal Merchant

Aceasta este una dintre cele mai bune cărți de epocă Salvatorii Uldum .

Acest card se poate transforma cu ușurință într-o foarte productivă atrage motorul în noua punte Quest Druid. Tot ce ai nevoie pentru ca acesta să funcționeze este să păstrezi câte o mană nefolosită la fiecare rundă, ceea ce este practic ceea ce plătești pentru a atrage acea carte. Cu toate acestea, Acolyte are doar trei vieți, în timp ce poți exploata abilitatea Crystal Merchant atât timp cât jocul continuă.

Plague of Murlocs

Imaginează-ți dacă Hex a fost un AoE …

Ei bine, se pare că Blizzard ne-a dat exact asta în Plague of Murlocs. Și ghici ce, este mai ieftin decât Hex. Este, de asemenea, mult mai bine decât Devolve, iar cartea respectivă a rupt multe jocuri.

Jucătorii Big Mage nu se mai pot baza pe Calling de Conjurer pentru a chema minioni giganti la fiecare tură; Plague of Murlocs va transforma toate acele cărți scumpe în mici creaturi mici, care sunt practic inutile pentru Mage.

Anubisath Defender

Aceasta este o reeditare funcțională a cardului Arcane Tyrant de la Kobolds & Catacombs dar de data aceasta, Taunt.

Druid are câteva vraji foarte bune în Standard, precum Nourish și Starfall, că nu va fi greu să arunce Anubisath Defender pentru zero mana.

Există, de asemenea, două vrăji complet noi. , cum ar fi Hidden Oasis și Overflow, și ambele pot fi redate cu succes în noile punți Quest Druid.

Deci se pare că Druid se pieptene să domine Hearthstone din nou în acest sezon.

Wild Bloodstinger

Să începem spunând că această Fiară are statistici incredibil de mari pentru costuri atât de mici. De asemenea, are unul dintre cele mai puternice efecte pentru ruperea combosului inamic în efectul Dirty Rat.

Întrucât există mai multe punți combo foarte puternice în Standard în acest moment, Wild Bloodstinger este extrem de valoros. Puteți rupe planul de joc al punților care rulează Mecha'thun, Antonidas, Shudderwock, de exemplu.

În plus, acesta va ataca cărțile și vă va ușura să le terminați. Așa că, cu siguranță, creează-l pe acesta dacă ai de gând să joci Hunter în acest sezon.

Activează Obeliscul

O nouă căutare a preotului amintește de efectul Shadow Priest, dar în loc să faci față celor trei daune, această căutare îți oferă un erou putere care nu numai că vă va vindeca minioni, dar le va oferi și + 3 / + 3.

Finalizarea acestei căutări este cu adevărat ușoară, deoarece contează și minioni pe bord. Cu cărți precum imnul divin și cercul de vindecare, nu va fi dificil să obțineți ochiul Obeliscul, care este noua putere a eroului.

Bazar Bazaar

Această căutare Rogue nu este la fel de puternică ca Caverne de mai jos de la Călătorie spre Un'goro dar este încă mult mai puternică decât multe alte căutări din Salvatorii din Uldum expansiune.

Recompensa este o armă infinită de 3/2 care are un dezavantaj masiv: îl face pe eroul tău imun când atacă.

Îți aduci aminte de câte ori ai murit din cauza avariei armei? Acum, acea problemă de infuzie este eliminată, punând, de exemplu, Midrange Rogue punte într-un loc mult mai bun al acestei meta.

Corrupt the Waters

Imaginează-ți că razboaiele de luptă Shudderwock declanșează de două ori. Imaginează-ți că toate razboaiele tale se declanșează de două ori. Pare bine, nu? Ei bine, aceasta este recompensa pe care o obțineți pentru că ați finalizat o nouă misiune șamană. Cu toate acestea, dacă aveți moneda sau ați reușit să reduceți costul Shudderwock cu ajutorul Far Sight, atunci devine doar de două ori mai puternică.

Sir Finley of the Sands

Puterile eroului sunt super valoroase, dar puterile eroului actualizate câștigă joc.

Gândește-te la puteri precum Tank Up !, ceea ce îți oferă patru armuri în fiecare rând, Ballista Shot, care se ocupă trei pagube aduse eroului inamic, sau Soul Trap, care îți atrage câte o carte în fiecare rând.

Fiecare dintre aceste efecte îți oferă un avantaj uriaș în diverse situații. Aceasta este frumusețea lui Sir Finley: vă oferă o alegere, care este atât de importantă.

Zephrys the Great

Zephrys este cardul cu care Blizzard este cel mai mândru în Saviors of Uldum . Este de fapt un tip nou de carte care folosește AI nu pentru RNG, ci pentru a ajuta jucătorii să câștige jocuri.

Dacă vă aflați într-o situație neplăcută, puteți arunca Zephrys și vă va oferi trei cărți din care să alegeți, care se potrivesc cel mai bine situației tale. De exemplu, imaginați-vă că adversarul are un consiliu complet de minioni, atunci Zephrys vă va oferi trei vrăji care pot șterge tabla.

Acesta este cu siguranță un design foarte interesant și ar trebui să vadă mult joc.

Dark Faraonul Tekahn

Acesta este probabil cel mai divizor legendar din Salvatorii din Uldum . Unii jucători consideră că va fi nuci, în timp ce alții spun că este complet inutil din cauza lipsei de lacuri (fără niciun punct de vedere) în clasa Warlock chiar acum.

Dar există două argumente grozave în favoarea acestei cărți. Primul este că Blizzard va adăuga mai multe lacuri jocului în viitoarele extinderi, crescând automat valoarea acestei cărți.

Al doilea este combo-ul, care poate fi obținut cu Glinda Crowskin. Acesta oferă tuturor minioșilor dvs. Echo, astfel încât să puteți reda cât mai multe copii ale lacurilor dvs. 4/4 doriți.

Siamat

Siamat este, probabil, cel mai bun legendar neutru din noul set. A fost deja comparat cu The Lich King și Zilliax.

În primul rând, este super flexibil și permite jucătorilor să aleagă ce efecte doresc să obțină Siamat. În al doilea rând, toate cele patru efecte sunt viabile în meta actuală, ceea ce va face ca Siamat să fie o carte de top în punțile de top.

Este greu de spus ce arhetipuri s-ar potrivi cel mai bine cu Siamat, dar cardul este atât de bun încât este este posibil să fie jucat în aproape fiecare punte în format.

Ce cărți veți crea în Salvatorii Uldum meta? Împărtășește-ți gândurile de mai jos în secțiunea de comentarii și asigură-te că vei reveni în curând pentru mai multe Ghiduri Hearthstone la GameSkinny.

Publicat 1 august 2019

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *