Highlander Reno Mage Deck List (Salvatorii Uldumului) Ghid – Pro Jocuri Ghiduri

Al nostru Ghid de punte Highlander Mage parcurge punctele de intrare ale acestei punți singleton în expansiunea Saviors of Uldum! Reno Jackson s-a întors, dar de data aceasta este un Mage exclusiv, să vedem cum face în această nouă versiune a Reno Mage!

Reno Mage a fost o punte destul de puternică la prima ediție a Reno Jackson a fost lansat publicului în aventura Ligii Exploratorilor. În timp ce nu se va putea vindeca din nou la maxim ca înainte, acum poate face unele lucruri nebunești Zefirie cel Mare. Reno, Relicologul, și Regele Farisei. Piesa cea mare a puzzle-ului este însă Luna Galaxy Pocket Galaxy asta va face ca toți minionii tăi să coste 1-mana. Dacă ai nevoie de o minune care să se întâmple, atunci Caseta de puzzle a lui Yogg-Saron va sperăm să aveți spatele! Va face acest pachet prin metoda Uldum? Ei bine, asta rămâne de văzut!

Highlander Mage List Deck

Aceasta este în prezent cea mai mare versiune de câștig de pe platforma HSReplay.

MageNeutru
1x – Raza de îngheț1x – Doomsayer
1x – Frostbolt1x – Zefirie cel Mare
1x – Intelect Arcane1x – Acolitul durerii
1x – Calling Conjurer1x – Mind Control Tech
1x – Frost Nova1x – Papusa voodoo
1x – Messenger Raven1x – Bone Wraith
1x – Stargazer Luna1x – Sandbinder
1x – Bolid1x – Putred Applebaum
1x – Polimorf1x – Încălzire la soare
1x – Luna Galaxy Pocket Galaxy1x – Zilliax
1x – Viscol1x – Khartut Defender
1x – Reno, Relicologul1x – Siamat
1x – Flamestrike1x – Regele Farisei
1x – Pelerinul Tortollan1x – Uriaș de munte
1x – Kalecgos
1x – Caseta de puzzle a lui Yogg-Saron

Cod punte

AAECAf0EHk2KAbsCyQOrBMsElgXeBeEH7Af7DJ7wArfxAsXzAu72Asb4AqCAA + eVA4OWA9OYA5 + bA4qeA9igA6GhA8KhA / yjA4ukA5KkA / KlA4SnAwAA

Ghidul Highlander Mage Mulligan

Păstrează întotdeauna

 • Zefirie cel Mare – În mod ideal, am dori să ne ocupăm de acest lucru în jocul întârziat pentru o carte letală sau o mare ieșire din închisoare, dar suntem slabi la începutul jocului și ne poate ajuta destul de mult.
 • Messenger Raven – Ne oferă un minion timpuriu în joc și ne primește o carte suplimentară pentru a juca, sperăm, în rândurile următoare.
 • Bone Wraith – Acest lucru ar fi păstrat în mod ideal dacă am avea și o opțiune ieftină, dar ai nevoie doar de o deviere precoce pentru a menține placa oarecum stabilă.
 • Luna Galaxy Pocket Galaxy – Aceasta este una dintre cele mai bune cărți din punte, iar dacă o poți garanta în mână, atunci merită să o păstrezi.

Păstrează situațională

 • Doomsayer – Țineți-vă de o punte agresivă. Nu este un joc proactiv, deci nu suntem îndrăgostiți de el, dar, de asemenea, nu avem o mulțime de opțiuni timpurii grozave.
 • Calling Conjurer – Nu este minunat să-i dai adversarului tău mai mulți minioni, dar dacă crezi că joacă un pachet cu ceva care trebuie eliminat la începutul jocului, este bine pentru asta.
 • Mind Control Tech – Păstrați-vă împotriva punților agresive care inundă placa cu minioni.

Sfaturi generale de joc

Punctele Highlander sunt foarte distractive, dar pot fi oarecum greu de jucat. O mulțime de abilități implicate începe cu mulliganul și înțelegând ce cărți aveți nevoie pentru ce anume meci. Dacă sunteți într-un meci lent, atunci veți dori să vă asigurați că vă păstrați cărțile mai puternice, care ar putea fi de 4+ mana. Dacă sunteți împotriva punților agresive, atunci doriți, evident, să încercați să alegeți lucruri care vă vor ajuta să vă păstrați în joc!

În principal, căutăm să ne stabilizăm la începutul jocului și să ne ferim de faptul că lucrurile nu devin prea departe. Putem fi uneori la mila ce fel de mână terminăm datorită naturii punților singletonice. Doomsayer și Frost Nova este unul dintre combosurile noastre clasice, dar avem și alte șanse AOE, chiar și cu Reno, Relicologul se. Calling Conjurer poate fi uneori folosit pentru a elimina un minion important, dar vor exista momente în care poate doriți doar să îl utilizați pe unul singur!

Ceea ce căutăm cu adevărat este să lovim Luna Galaxy Pocket Galaxy pe curbă. Dacă putem face asta, avem o posibilitate mult mai mare de a câștiga. Fiecare minion pe care îl tragem de atunci va fi 1-mana și asta permite o mulțime de shenanigani.

Sandbinder este un minion solid de la mijlocul jocului și ne va primi fie Zephrys, Siamat, sau a Uriaș de munte! Acestea sunt destul de puternice, în special dacă ai lovit Pocket Galaxy.

În timp ce ne îndreptăm spre jocul târziu, sperăm că am reușit să avem avantajul de a avea minioni de 1 cost pe puntea noastră. Cu toate acestea, nu întotdeauna vom face acest lucru, așa că avem câteva modalități de a ne întoarce în joc. Unul dintre ei este Caseta de puzzle a lui Yogg-Saron! Aceasta nu va merge întotdeauna în favoarea noastră, dar există o șansă destul de bună ca acesta să sfârșească de a clarifica tabla. Regele Farisei este o carte destul de nutty în acest pachet, avem o mulțime de vrăji de costuri mari, așa că ar trebui să putem avea o placă destul de puternică dacă putem juca acest lucru.

Salvatorii acoperirii ghidurilor Uldum

Alte alegeri de carduri

Cerul este limita când vine vorba de punțile Highlander astfel. În general, încercați să-l adaptați pentru a bate orice punte cu care vă confruntați mai consistent. Dacă vă confruntați cu o mulțime de pachete agro, atunci încercați să vă concentrați mai devreme pe joc. Dacă joci o mulțime de pachete lente, atunci adaugă mai multe cărți de joc târziu.

 • Inginer novice – Tragerea de cărți timpurie a jocului, ar putea merita!
 • Vulpera Scoundrel – Ne generează o vrajă posibil utilă, sau am putea merge pentru vraja misterului și să vedem dacă terminăm cu ceva mai bun decât opțiunile originale!
 • Amurg Drake – Este o carte similară cu Mountain Giant și, de obicei, vom avea un număr mare de mâini.
 • Cheie de arcane – Un alt card care ne generează valoare suplimentară și care oferă punții mai multă flexibilitate.
 • Vrăjitoare de nisip Naga – Rulăm o mulțime de vrăji cu costuri ridicate, astfel încât le putem face să fie mai mici cu Sandwich-ul.
 • Astromancer – De obicei, avem destul de multe cărți în mână, așa că ar putea merita acest lucru. Cu toate acestea, dacă lovim Galaxy Pocket Galaxy Luna, probabil că nu vom avea dimensiunea mâinii care să o susțină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *