Hyper Light Drifter, Mutant Year Zero Free în Epic Games Store săptămâna viitoare

Magazinul Epic Games își continuă tendința de a oferi două jocuri gratuite în fiecare săptămână Drifter Hyper Light și Anul Zero mutant fiind culegerile din această săptămână.

Ambele jocuri vor fi disponibile gratuit în perioada 15 august – 22 august. Rețineți că încercați aceste oferte necesită un cont EGS. În timp ce jocurile nu sunt gratuite pentru totdeauna, acestea vor rămâne în biblioteca descărcărilor utilizatorului pentru totdeauna odată descărcate.

Drifter Hyper Light

Drifter Hyper Light de la Heart Machine este un hodgepodge eclectic de stiluri, care combină hack-n'-slash cu Zelda-explorarea stilului, rezolvarea puzzle-ului cu luptă provocatoare.

Împreună cu faptul că explorarea este de valoare, chiar dacă numai pentru a vedea lumea meșteșugărit cu dragoste, reușește, de asemenea, să spună o poveste interesantă folosind foarte puține cuvinte – de unde și faptul că am recomandat-o cu tărie când a lansat pentru prima dată.

Anul Zero mutant: Drumul către Eden

Anul Zero mutant: Drumul către Eden este un joc de strategie bazat pe turnee, bazat pe echipă, bazat pe un joc de masă suedez.

Împrumută elemente din XCOM și Cronicile Valkyriei, amestecând o luptă în timp real cu structura sa bazată pe ture, dar are prioritate și de plasare sigură și atentă. Anul Zero mutant se deosebește mai departe de un bizar cast de animale care încearcă să supraviețuiască într-o lume distrusă de dezastre provocate de oameni.

În timp ce efectele sonore lasă ceva de dorit, încă am găsit multe de iubit despre Anul Zero mutant când a fost lansat anul trecut.

Deși săptămâna aceasta există un singur joc gratuit în magazin în jocul de puzzle ecletic, GNOG, Se pare că Epic va reveni la modelele sale recente de două jocuri pe săptămână, în urma ofertei de săptămâna trecută Alan Wake și Pentru onoare, atunci Moonlighter și Acest război al meu cu o săptămână înainte de asta. Cu toate acestea, dacă continuă așa, rămâne de văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *