Iată Arca: Geneza, trecerea sezonului nou al arcului: supraviețuirea evoluată

Arca: Geneza

Vești bune pentru cei care au apreciat Arca: Supraviețuirea evoluată, întrucât în ​​următoarea perioadă există o mulțime de carne pentru titlul de Studio Wildcard. De fapt, Arca: Geneza a fost anunțat, noul capitol din poveste, care va include două mari expansiuni cu noi biomi și un nou mecanic de joc.

În nou extinderi, nu ne vom limita doar la descoperirea de noi creaturi, dar va fi posibil și le îmblânzește. Printre ele vor fi țestoase de mare uriașe și diferite tipuri de animale care vor merge de la cei mici și drăgălași la cele absolut înverșunate, așa cum se poate observa în remorcă.

Va exista chiar un fel de balaur care scuipă bile de foc și preferă să trăiască în zone vulcanice. Țara în care mergi, creaturi, oricum găsești, nu?

Noile expansiuni vor fi împărțit în două părți: primul va sosi în decembrie 2019, în timp ce al doilea în perioada de iarnă a anului 2020. Achiziționând Pass Pass, care costă 34,99 EUR, jucătorii vor primi și un fel de animal de companie. Este un holografic tovarăș de călătorie, avertizând despre pericole iminente și, prin urmare, pot fi destul de utile.

Titlul Studio Wildcard a fost actualizat recent cu versiunea noua hartă Valguero. Ce părere aveți despre această nouă încarnare a jocului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *