Iată articolele din actualizarea magazinului Fortnite, în așteptarea sezonului 10

 Fortnite X

După cum știți, mâine va fi marea zi a Fortnite Sezonul 10, așa că astăzi este rândul ultimei actualizări a magazinului înainte de sosirea piei, obiectelor și multe elemente noi în faimoasa bătălie royale a Epic Games.

Așa că haideți să vedem împreună ce este la vânzare astăzi: începem cu cinci piei noi: Kenji, Kuno și Bachii, respectiv clasa epică primele două, și Raro ultimul și, prin urmare, la prețul de 1500 și 1200 V-Bucks. Apoi, există piei Aura și Guild, ambele neobișnuite, care costă 800 V-Bucks fiecare.

Rotunjirea imaginii sunt planorul Falcon, epic, 1500 V-Bucks, și Talons lame duble , 800 V. Bucks.

Cât despre Vânzări zilnice în schimb găsim Emote Business Hips, pe care le puteți vedea în acțiune în tweet-ul Fortnite din partea de jos a știrii , și Dance Therapy, specialistul Recon și piei de înghețată, Lil 'Whip, pichetul cuțit de furculiță, la forma furculiței și a cuțitului și coperta Scanline.

Vă reamintim desigur că obiectele de vânzare nu conferă nimic avantaj în luptă, dar numai modificări estetice ale personajului tău. Ți-ai făcut deja lista de cumpărături, în așteptarea sosirii Fortnite Sezonul 10?

Este totul în șold 🕺

Noul Business Hips Emote este disponibil acum în magazinul de articole! pic.twitter.com/5PfUxkUXa5[19659003Alan—Fortnite(@FortniteGame)31iulie2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *